More

  RECENTE POSTS

  Voetbal is niet MURICA!!!!

  Tja, voetbal komt niet uit de Verenigde Staten van de United States of America. DUS! DAN! ZUIGT! HET! Althans, volgens totaalmalloot Ann Coulter. Ann is niet zo van het voetbal, want: “…Liberal moms like soccer because it’s a sport in which athletic talent finds so little expression that girls can play with boys. No serious sport is co-ed, even at the kindergarten level…”. En het is natuurlijk allemaal de schuld van immigranten dat voetbal momenteel toch stiekem aan populariteit wint in Amerika: “…No American whose great-grandfather was born here is watching soccer. One can only hope that, in addition to learning English, these new Americans will drop their soccer fetish with time…”. En het feit dat er niet gevochten wordt en ook niet minimaal drie spelers per wedstrijd met een ambulance worden afgevoerd maakt voetbal al helemaal voor hosmo’s: “…In hockey, there are three or four fights a game — and it’s not a stroll on beach to be on ice with a puck flying around at 100 miles per hour. After a football game, ambulances carry off the wounded…”. En het allerergste? In voetbal gebruiken ze het metrisch systeem! Wharrgarbl!!!! HET METRISCH SYSTEEM!!!! DAT GEBRUIKEN LIBERALEN OMDAT HET EUROPEES IS!!! THEY TOOK OUR JERBS!!!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  14 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  14 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Wtrdk
  Lid
  27/06/2014 - 18:05 18:05

  Hmmmmuricans zijn een stelletje luie flikkers. Willen alleen maar sporten waar het spel om de paar seconden stil ligt zodat ze uit kunnen rusten. Ben ooit naar wedstrijd van New York Yankees geweest: boooooooooooring! Om de haverklap lag het spel stil. Basketbal: nog nooit zoveel fluitsignalen in 1 minuut gehoord. American Football niet anders: 10 seconden actie, 2 minuten rust. Lekker veilig ingepakt tegen de klappen, anders motten ze janken. Nee, dan Autralian Football, daar kunnen de Hmmmmuricans en de voetballerts een voorbeeld aan nemen.
  2×45 minuten actie is gewoon teveel voor die vette harses. Kunnen ze niet aan. Toooooo much!!

  Moet ze wel meegeven dat mooiboys als Ronaldo het imago nou niet echt verbeteren.

  Wtrdk
  Lid
  27/06/2014 - 18:05 18:05

  Dus…

  Illuminatus Magnus
  27/06/2014 - 18:34 18:34

  Wat een intens naar wijf.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  27/06/2014 - 18:41 18:41

  En tennis dan kut?

  Bismarck
  27/06/2014 - 18:55 18:55

  @Wtdrk: Helemaal waar, Amerikaanse sporten zijn oersaai. Maar Frau Anntje heeft wel gelijk dat voetbal een beetje een suffe mietjessport is. Niet dat dat verder het punt is, ze gebruikt voetbal gewoon om over liberals te kunnen zeiken en vooral omdat ze weet dat over voetbal zeiken veel views genereert (van boze niet-muricans). En daar is ze, aandachtshoer als ze is, toch echt op uit.

  B-sting
  27/06/2014 - 21:36 21:36

  “In voetbal gebruiken ze het metrisch systeem! ”

  Pardon?
  http://en.wikipedia.org/wiki/Association_football#Pitch
  “As the Laws were formulated in England, and were initially administered solely by the four British football associations within IFAB, the standard dimensions of a football pitch were originally expressed in imperial units. The Laws now express dimensions with approximate metric equivalents (followed by traditional units in brackets), though popular use tends to continue to use traditional units in English-speaking countries with a relatively recent history of metrication (or only partial metrication), such as Britain.”
  http://en.wikipedia.org/wiki/File:Football_pitch_imperial.svg

  cspr
  Lid
  28/06/2014 - 07:45 07:45

  Ik gebruik het reeting systeem: 1 FP is 5 post is 14 plusjes is 1 reet is 14 legale stappen. 1 legale stap bestaat uit ruimteschepen.

  Weirdoinventor
  Lid
  29/06/2014 - 11:25 11:25

  Ach, Amerikanen moeten altijd van alles hun eigen versie hebben, of het nou over afstanden of over formule 1 races gaat. Op die manier zijn ze in ieder geval altijd wereldkampioen. Prima toch?

  Wat mij betreft mag voetbal trouwens ook nog wel wat meer actie krijgen. Het veld mag in alle richtingen twee keer zo klein, met de helft van die spelers (al mag die halve speler die je dan krijgt ook zijn andere helft wel meenemen van mij), platen rond het veld zoals bij ijshockey zodat de bal minder makkelijk het veld uit rolt, en de buitenspelregel afschaffen omdat lijnrechters toch blind zijn. En als klap op de vuurpijl wint bij een gelijkspel automatisch de ploeg die als laatste gescoord heeft, waardoor er nooit meer saai remisebal gespeeld wordt.

  Het nadeel van deze “weirdoinventor regels” (werknaam reetbal, scoren op vreemde manieren wordt aangemoedigd) is natuurlijk dat je een groot veld nodig hebt om veel tribunes te kunnen plaatsen, dat je vanaf een plek alles zou kunnen zien moet de FIFA natuurlijk niet hebben als dat minder plekken in totaal tot gevolg zou kunnen hebben.

  Weirdoinventor
  Lid
  30/06/2014 - 09:06 09:06

  Werd er overigens gisteren op gewezen dat reetbal al met bijna exact die regels bestaat. Het heet Five-a-side Football en het doet het kennelijk goed in Engeland. De buitenspelregel wordt overbodig gemaakt door spelers te verbieden om in een halve cirkel rond het doel te komen. Als je verder van het doel moet blijven en de keeper dus altijd een beetje tijd houdt om te reageren, en als de teams dan nog kleiner zijn en je elke veldspeler harder mist heeft het minder zin om bij het doel ballen te gaan staan opwachten.

  Enfin, één wiel, coming right up.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Five-a-side_football

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  30/06/2014 - 10:17 10:17

  Voetballers zijn over het algemeen niet bepaald de slimsten onder ons. Dat komt niet door het koppen maar is een soort pre-conditie om je vol overgave vanaf jonge leeftijd voor alles anders dan voetbal af te sluiten.
  Toch denk ik dat als de spelers van het Nederlands elftal een IQ-test moeten doen ze een twintigtal punten hoger scoren dan de spelers van een top NFL team.
  Bij voetbal is wat extra intellect toch een voordeel om het spelletje slimmer te kunnen spelen,
  Bij Football zitten hersenen alleen maar in de weg. Die energie die ze gebruiken kan beter aangewend worden om blind tegen de tegenstander op te beuken.

  Bismarck
  30/06/2014 - 14:26 14:26

  @Weirdoinventor: Om van gelijkspellen af te komen, kun je ook zorgen dat niet elke goal evenveel telt. Bv. scoren met het hoofd heeft een basisscore van 2, met de voet 1 en direct vanuit een spelhervatting (penalty, hoekschop, vrije trap) 0,5. Vervolgens wordt de basisscore vermenigvuldigd met de afstand van de goal (uitgedrukt in aantal legale stappen) bij het laatste contact van de scorende partij. Als het dan nog gelijk wordt, hebben beide partijen dat verdiend (niet 0-0 gelijk wordt dan ook gewaardeerd met 3 punten voor beide ploegen, 0-0 met 0 punten voor beide ploegen).

  Weirdoinventor
  Lid
  30/06/2014 - 14:48 14:48

  Een soort van crossover tussen voetbal en Jeu de boules dus, interessant…

  Dehnus Nörder
  Dehnus Nörder
  30/06/2014 - 21:12 21:12

  @Toxeth:
  Dan moet wel gezegd worden dat ze daar toch echt Duitse Metrische Hulp bij nodig hadden ;).

  Dehnus Nörder
  Dehnus Nörder
  30/06/2014 - 21:13 21:13

  Dus nu kunnen we de VS diskwalificeren en kan Engeland er toch weer in. Zullen ze leuk vinden de Limeys :).

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN