More

  RECENTE POSTS

  Verraden door je pacemaker

  Een man met een pacemaker is op een bijzondere manier tegen de lamp gelopen nadat hij brand had gesticht in zijn eigen huis om een schadeclaim in te kunnen dienen. Naar eigen zeggen had hij gauw wat spullen in een koffer en tassen gepropt, een ruit ingetikt met zijn wandelstok (wandelstokken en hoeden altijd +1 trouwens, mits bij niet-bejaarden) om vervolgens aan de vlammenzee te ontsnappen. De politie vertrouwde het zaakje echter niet.

  Effe checken

  De 59-jarige Ross Compton uit Ohio vertelde de politie tijdens zijn verhoor een pacemaker te hebben. Toen de gegevens van de bewuste avond werden opgevraagd, bleek het verhaal van de man van geen kant te kloppen. (Haha.) Een pacemaker houdt de hartslag in de gaten en doet dingen als daar iets mis gaat. Wanneer je huis in lichterlaaie staat en jij probeert te ontkomen, verwacht je dat je hart tekeer gaat, toch? Zeker als je van alles aan het verslepen bent én nog legio andere medische aandoeningen hebt. Things didn’t add up there. Een cardioloog noemde het op basis van de geregistreerde hartslag reteonwaarschijnlijk dat de fikstoker inderdaad de beschreven activiteiten die avond had uitgevoerd.

  Busted

  Naast de afwijkende data van de pacemaker, waren er overigens nog meer aanwijzingen dat het om brandstichting ging. Zo bleek er benzine op de kleding en schoenen van de man te zitten en had de brand in zijn huis meerdere points of origin. Niet ‘s werelds slimste oplichter dus. De schade zou rond de 400.000 dollar liggen. Compton is aangeklaagd wegens verzekeringsfraude en ernstige brandstichting.

  Pacemaker

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Walker Snarling
  Walker Snarling
  Lid
  09/02/2017 - 09:05 09:05

  Wat ik me dan weer afvraag… Op die laatste foto (waar meneer Ross zo vrolijk kijkt), heeft hij een tasje om? Of wat is dat zwarte om zijn nek?

  weirdoinventor
  Antwoord aan  Walker Snarling
  30/01/2020 - 12:11 12:11

  Een mitella? Voor een blessure misschien? Een oplichterspols, of een brandstichtelleboog?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN