Èèèèèèèèèèèèn we kunnen de legale stappenteller in de bunker weer eentje omhoogdraaien, want er staan ons gerechtelijk stappen te wachten!

En we moeten helaas de assistentie van Jake bij het volrammen van de bunkertuin met landmijnen missen, want die is zich even heel boos aan het maken om de nieuwe film van Rapper Sjors. Wat wil het feit, Veronica van Wijnen hadden we onlangs in het zonnetje gezet in het Hollandse Hits Maandag feuilleton. Ze had een kneitert van een hit in elkaar gepunnikt over dat ze nooit nee nooit alleen was. Want ze had vrienden, uit de kroeg. Dus wij die vrienden ook in het zonnetje zetten, nou dat was dus helegaar niet de bedoeling volgens tante Veronica:

Wat een asociale / minachtende  site is dit. Mensen afbranden hahaha lach me rot. Maar mensen erbij betrekken die als gast aanwezig waren ver onder niveau. Daarom per direct dit verhaal verwijderen. Bij geen gehoor ga ik  gerechtelijke stappen ondernemen.Veronica van Wijnen

Alleen had de lieve schat in haar haast om ons te berichten over het minachtend karakter van de side, vergeten te melden welk “dit verhaal” het was waar ze een probleem mee leek te hebben. Wij meteen in de pen geklommen, want hoewel het schaap Veronica zich rot lacht, is er klaarblijkelijk dus iets met “dit verhaal”:

Geachte heer/mevrouw Veronica,

Dank voor uw elektronisch communique inzake “Verwijderen film tekst en personen 25-09-2017”. Middels onderhavig schrijven bevestigen wij succesvolle ontvangst van opgemeld schrijven. Alvorens uw verzoek tot verwijdering in behandeling te kunnen nemen ontbreekt echter nog wel enige relevante informatie. Dientengevolge schrijf ik u, uit naam van de Vereniging Retecool Juridisch aan, teneinde u de kans te bieden uw verzoek nader te adstrueren.

Uw verzoek, naast een bevestiging van het algeheel hilarisch gehalte van de webzijde Retecool, behelst een verzoek tot het verwijderen van “dit verhaal”.
Helaas konden wij uit de redactie noch inhoud van uw schrijven opmaken welk verhaal u thans verwijderd wenst te zien nu wij enkel bekend zijn met “Mijn Verhaal”, een periodiek gevuld met slecht geschreven verhalen over incest, overspel en andere romantische beslommeringen van het LSES segment der bevolking.

Graag ontvangen we, zo spoedig mogelijk, uw adstruering teneinde ons in staat te stellen ondergemeld verzoek in behandeling te kunnen nemen.

Met de grootst mogelijke achting, met vriendelijke groet,

Namens Retecool Juridisch, Mr Berend.

Nou, dat duurde geen 14 minuten of tante Veronica (die Doornbosch heet en niet van Wijnen volgens haar emaille) zond ons screenshots van voornoemde HHM pots.

Dit lijkt me heel duidelijk. Nogmaals verwijder dit per direct.

Jammer dat jezelf geen leven hebt.

Veronica van Wijnen

Edoch, topicide is al 14 jaar niet meer voorgekomen op uw Retenkoels, dus Vera zal met iets méér aan moeten komen dan dat “jezelf geen leven hebt” nu dit ingevolg het Kleinburgerlijk wetboek geen aanleiding is om een Hollandse Hits Maandagpots te verwijderen.

Geachte heer/mevrouw Veronica,

Dank voor uw adstruering. We hebben verbazend veel verhalen op onze side, waaronder een verhaal over een avond bij een furry-feest. We waren even bang dat u de wasbeer was.

Het is nu glashelder -wat- u verwijdert wenst te zien van het wereldwijde web, maar nog niet -waarom-. Met aan hondsdolheid grenzende nieuwsgierigheid wachten we dientengevolge andermaal af.

Met de grootst mogelijke achting, Met vriendelijke groet,

Namens Retecool Juridisch, Mr Berend.

Nu had Veronica bijna een uur nodig voor het navolgende epistel.

Omdat ik niet geassocieerd wil worden met jullie site. Ook geen enkele toestemmjng heb gegeven om dit te plaatsen. En al helemaal niet voor de mensen die daar aan deel hebben genomen.

Veronica van Wijnen

Nu wisten we niet dat er een associatieverdrag lag tussen Retecool en Veronica van Wijnen-Doornbosch, alsmede waren wij volstrekt onbekend met het feit dat er toestemming nodig is om Creative Commons uitingen te hergebruiken. Dus dat hebben we haar nog even uitgelegd:

Geachte heer/mevrouw van Wijnen,

Wees gerust, we zullen nergens aangeven dat er enige associatie is tussen de webside en uwzelve. Het is mij niet helemaal duidelijk op grond waarvan toestemming benodigd zou zijn om een video te embedden op de side, laat staan daar een satirisch stukje over te kloppen.
Hetzelfde gaat op voor demense die deelgenomen hebben, door het op deze manier op het wereldwijde web te plaatsen mogen anderen het overnemen, hergebruiken en zelfs bewerken (mochten ze daar de behoefte aan hebben).

Met de grootst mogelijke achting, Met vriendelijke groet,

Namens Retecool Juridisch, Mr Berend.

Inmiddels is het beangstigend stil, afgezien van de karnende geluiden uit de landmijnhoek van de bunker. We zitten dus trillend als 14 rietjes te wachten wie Veronica van Wijnen-Doornbosch mee gaat nemen om ons helemaal gerechtelijk kapot te stappen. Heeft u nog tips voor haar? We vernemen het graag op een ansichtbriefkaart die u kunt sturen aan het bekende adres.

18

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
8 Reacties
10 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Toxteth O'GradyWtrdkVeronicaDs. PloppoFlepz0r Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Trollbuster
Eindbaas!
Uber Heerser

*piep* *piep* *piep* Reet, waar wil je dat ik die 14 ton aan beton ter versteviging van de bunker stort?

BeunDeHaas
BeunDeHaas

Veronica komt nogal aangebrand over. Dat zou meteen verklaren waarom zij vergeet even een linkje te kopiëren en in de mail te zetten. Het is als je enigszins handig bent met muis of ctrl + c en ctrl + V nog geen 5 seconden werk en er zijn bejaarden van boven de 75 die het kunnen omdat ze de hele dag kattenplaatjes op Facebook tyfen voor hun kinderen en kleinkinderen.

Bismarck
Eindbaas!
Eindbaas
Bismarck

De vraag is vooral of Dijkie nu legaal met Veronica gaat stappen.

Harrym
Harrym

Nou dat zal niet gebeuren daar mevrouw al getrouwd schijnt te zijn…

Trollbuster
Eindbaas!
Uber Heerser

Via secondlove… maar de vraag is of Dijkie haar zou doen. Dat betwijfel ik.

Bla
Newbie
Bla

Ja hoor, Dijkie zou haar doen!

Bismarck
Eindbaas!
Eindbaas
Bismarck

Zo op de oorspronkelijke post afgaande had ik het idee dat deze niet in de categorie niet alleen Dijkie zou haar doen viel, dus ik ben benieuwd.

Harrym
Harrym

Ik zou er alleen niet mee naar een karaokebar gaan Dijkie, dat is slecht voor je potentie!

aso met de paso
aso met de paso

eerder secondhand love

BiffEagleburger
Actief baasje
Newbie

Met het geluid uit is het verder een prima muziekje.

Roel Zwaar
Eindbaas!
Eindbaas
Roel Zwaar

Pas maar op, Reet. Volgens de ondubbelzinnige tekst van haar kneiter van een hit komt ze nooit alleen.

Flepz0r
Eindbaas!
Eindbaas

Wie uit de clip zou je aan de bunker willen zien staan te kloppen die tevens ook enige angst inboezemt?

Wtrdk
Actief baasje
Newbie


Ik zou toch flink in m’n broek schijten als dit voor de deur staat!

Ds. Ploppo
Eindbaas!
Eindbaas
Ds. Ploppo

Uhhh, ik heb even de bril opgezet en “De Supporter” (plaatje 16/28) heeft op z’n armen een beangstigende tekst getattorbeerd.
“You’ll never walk Alive out of the bunker”.
Ik zou toch maar oppassen.

aso met de paso
aso met de paso

kut, net de clip aangeklikt, kan alleen nog maar huilen nu

Veronica
Veronica

Deze internet zijde is verschrikkelijk! Naast de gezochte onderschrifte bij vaage plaatjes staat er niet eens geen vatsoenlijk stuk op! Alleen maar mense met een leeve afzijke! Godskolere zeg

Wtrdk
Actief baasje
Newbie

Ik hoor krekeltjes tsjirpen… toch altijd een deceptie als er geen vervolg komt… 😉

Toxteth O'Grady
Eindbaas!
Eindbaas

Misschien is Veronica op wereldtournee en heeft ze haar internet thuis gelaten?