More

  RECENTE POSTS

  Vergeet de bomgordel, snelkookpan en hakbijl: airbags zijn de IS-najaarsmode

  ISIS orders 100,000 Takata airbags

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Xloph
  25/10/2014 - 19:37 19:37

  Het schijnt ook dat ISIS massaal inschrijft op zelfrijdende auto’s, om ze t.z.t. Carmageddon-style te herprogrammeren. En ken je die gerobotiseerde grasmaaiers? Jonge, wat die al die niet kunnen doen als ISIS ze heeft gehackt….

  Xloph
  26/10/2014 - 01:27 01:27

  En dan te bedenken dat er in mijn auto ook een airbag zit…..
  Ik word nu al bang.

  Xloph
  26/10/2014 - 01:27 01:27

  Ik bedoel: het komt nu wel heel dichtbij.

  happysolo
  happysolo
  Lid
  26/10/2014 - 14:10 14:10

  Even vanuit een hypothetische gedachte denkende….

  – De situatie…

  Gisteren zijn in de USA de verscherpte Ebola controles ingegaan voor mensen die uit West-Afrika naar de USA reizen. Ze worden gelijk voor drie weken in quarantine geplaatst, en volgens de dame die gisteren als eerste onder die maatregel viel ook nog eens urenlang ondervraagt?
  Het aantal ebola patiënten verdubbeld nu ruwweg elke drie weken, terwijl helemaal nog niet duidelijk hoeveel mensen er zijn besmet, maar het WHO vermoed dat het cijfer vele malen hoger is dan wat nu rond gaat.

  – De situatie als terroristische bedreiging.

  Onder de vlag van de islam schreeuwen duizenden jihad strijders om een zelfmoord actie, een groter plezier kun je ze niet doen, dat is een feit. Stel nu dat ze een ebola patiënt meer heb je niet nodig, al in een eerder stadium ergens in quarantine hebben gezet, om daar lichaamssappen van af te tappen, en daarmee 100 jihadstrijders mee besmetten en die de wereld rond te sturen, dan kun je controleren wat je wil, maar sta niet gek te kijken dat achter je rug de mensen dood neer vallen. De moslim wacht het rustig een half jaartje af en wandelt zo America en Europa binnen, want wij zijn hartstikke dead. Hier lees ik nog niets over, maar door dat die vrouw aan een urenlang verhoor is onderworpen heb je kans dat wat ik denk al aan de hand is….

  happysolo
  happysolo
  Lid
  26/10/2014 - 14:16 14:16

  Retecool het is weer wintertijd?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN