More

  RECENTE POSTS

  VERBODSBINGO 2018: PEDOBOEK

  Heibel bij het ontwaken vanochtend. Er moet een boek verboden worden want er is totaalpaniek naar aanleiding van een stukje journalistiek van RTL Nieuws naar de mensen toe. Er zwerft namelijk een heus pedohandboek over het Dark Web. En dat moeten we niet willen mogen met z’n allen. We vinden hier een aantal dingen van.

  Ding een
  Elke kans die er is om pedosuelen dwars te zitten of te naaien is er een. Laat er geen enkele twijfel over zijn dat wij van jouw Retencools het niet hebben op pedo’s en we een autobandje met benzine© een nogal milde strafmaatregel vinden voor smeerlappen die niet met hun klauwen van kinderen af kunnen blijven.

  Ding twee
  De overheid en ICT is nooit een goed idee. Dat Ton Elias het zwaargewicht en de go-to guy is als het in Den Haag om ICT oplossingen en problematiek gaat is een prima illustratie van het grote, diepe, zwarte gat waar heel veel kennis over ICT en hoe daar mee om te gaan had kunnen zitten.

  Ding drie
  Dit is misschien het belangrijkste ding. Dit verbod gaat, als het überhaupt doorgaat en niet op het moment dat de verontwaardiging sleets gedraaid is en we ons weer om iets anders druk maken lekker in een hoekje ligt te verstoffen, een prima kapstokje worden om andere dingen die Rutte c.s. vies vinden (en gek genoeg schijnt rimmen daar niet een van te zijn) te gaan verbieden. Want wie houdt er van kleuterdeukers? NIEMAND! Wie wil daar iets tegen doen? IEDEREEN! Prima. Dan hebben we hier een setje wetjes dat ons de mogelijkheid bied om lekker op je bol.com laptop te neuzen terwijl je zit te candycrushen of op motherless.com koekeloert naar meisjes met kleine tietjes en sproetjes.

  Vindt iemand het raar dat dit een weekje na het affikken van de sleepwet om de hoek komt kijken? Wij niet, maar wij zijn dan ook cynische klootzakken die dol zijn op vrijheid en een internet waar de overheid met z’n smerige tengels van af blijft.

  Nog wat dingen die zomaar eens verboden kunnen worden in 2018: illegaal vuurwerk dat toch al illegaal was dus waarom niet al het vuurwerk is ook leuker voor hondjes en poesdieren, gehandicapten en wolven want die gaan massaal de schapen van CDA-ers opvreten en dat moeten we ook niet willen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  MadDieu, drukt zijn snor
  30/03/2018 - 16:18 16:18

  De definitie van ‘Dark Web’ volgens justitie:
  Alle data en gegevens van activiteiten op het internet, die niet met een standaard zoekmachine gevonden worden.

  Serieus, deze korte omschrijving heb ik vernomen uit de mond van een Nederlandse rechter. Hopelijk heeft het OM geen gevoelige ‘data in the cloud’.

  behanger
  Beheerder
  30/03/2018 - 22:27 22:27

  Alle data van iedereen tegen het licht houden, en je social media wachtwoorden aan de overheid gegeven (want dat is me een dark web, dat facebook), en als we er dan een hebben: 3 maanden gevangenisstraf, waarvan 2 voorwaardelijk met aftrek van voorarrest.

  Bismarck
  Antwoord aan  behanger
  30/03/2018 - 23:32 23:32

  “je social media wachtwoorden aan de overheid gegeven “
  Kun je ze net zo goed meteen aan Peking, Moskou en Washington geven. Want als Rutte dat niet al vrijwillig doet (mag immers van de sleepwet), dan hackt fancybear ze toch wel uit de AIVD-server.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN