More

  RECENTE POSTS

  Verbazing alom: bij de PVV gaat het alleen over de Islam

  Nee, over die constatering zijn weinig mensen verbaasd. Maar de Enschedese marktkoopman Eddy van Duijn was dat wel, toen bleek dat hij als kandidaatgemeenteraadkandidaat voor de PVV het alleen over de Islam mocht gaan hebben.

  Van Duijn, die voor een PVV-er verrassend genuanceerd kan nadenken over thema’s als extremisme, wilde graag opkomen voor de MKB-er en de zorg in de gemeente en vond daarbij blijkbaar de ‘standpunten’ van de PVV aantrekkelijk.

  De enige denkfout die hij maakte is die standpunten te geloven, en daar kwam hij snel genoeg achter: de PVV heeft het namelijk alleen maar over de Islam, en daar gaan ook alle trainingen over. Verplichte haatlectuur passeert de revue en vrij onmogelijke deadlines voor niet-werklozen zijn blijkbaar ook een PVV-ding.

  Van Duijn mocht niet verder als kandidaat. Vindt hij niet erg. Wij ook niet, maar zijn relaas toont wel aan dat wát er voor de rest ook in het verkiezingsprogramma van de PVV komt te staan, onzin is. De PVV is anti-islam en verder niets, en dat lijkt ons voor iedereen wel zo fijn om duidelijk te hebben.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  25/06/2017 - 15:32 15:32
  Ketsman
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  25/06/2017 - 15:48 15:48

  CNN sinds Trumpf: comment image

  Weirdoinventor
  Lid
  25/06/2017 - 22:27 22:27

  In de categorieën “no shit Sherrinford”, “wacht, PVV’ers kunnen schrijven?” en “wacht, PVV’ers kunnen niet lezen?”

  Als je als kandidaat gemeenteraadslid al niet door dat ene A4’tje heen kwam, hoe ver is de gemiddelde kiezer dan gekomen?

  @realeddyvanduijn: Ga de politiek in. #YOLO

  Bismarck
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  26/06/2017 - 12:24 12:24

  Nou ja, dat A4-tje stond ook nog vol sinterklazigheid over lagere AOW-leeftijd, geen eigen risico, huurverlaging, belastingverlaging en meer geld naar zorg, politie en defensie (en natuurlijk Nederland uit de EU en de gulden terug). Dat lezende zou je bijna denken dat de PVV niet een one-issue partij was.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN