More

  RECENTE POSTS

  Verzin een Onderschrift 21-08-19

  Specialiteit van vanavond: in vet gestoofde pruimen.

  Reet wint de VEO

  Onze Glorieuze Leider, de Meest Blogse, Reet, wint de VEO van dinsdag 20 augustus.

  Wil jij niet langer huilend aan de zijlijn staan en ook proeven van de smaak des heersens? Check dan de onderstaande afbeelding en ram het meest stenende onderschrift erbij in de comments. Hij (m/v) met het meest plussige onderschrift maakt kans om door de partijdige redactie als winnaar te worden aangewezen.
  Wist je trouwens dat VEO-winnaars meer vakantiedagen hebben? Lees het op ons tepeldagboek of laat een bericht achter op ons antwoordapparaat.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Flepz0r
  Beheerder
  21/08/2019 - 09:35 09:35

  “Wát moet ik met je doen om Samson terug te krijgen?”

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  21/08/2019 - 10:36 10:36

  Dit is de Retecool helpdesk; al onze medewerkers zijn momenteel in gesprek. Blijft u aan de lijn, dan wordt u zo spoedig mogelijk geholpen…..Dit is de Retecool helpdesk; al onze medewerkers zijn momenteel in gesprek. Blijft u aan de lijn, dan wordt u zo spoedig mogelijk geholpen…..Dit is de Retecool helpdesk; al onze medewerkers zijn momenteel in gesprek. Blijft u aan de lijn, dan wordt u zo spoedig mogelijk geholpen…..Dit is de Retecool helpdesk; al onze medewerkers zijn momenteel in gesprek. Blijft u aan de lijn, dan wordt u zo spoedig mogelijk geholpen…..Dit is de Retecool helpdesk; al onze medewerkers zijn momenteel in gesprek. Blijft u aan de lijn, dan wordt u zo spoedig mogelijk geholpen…..Dit is de Retecool helpdesk; al onze medewerkers zijn momenteel in gesprek. Blijft u aan de lijn, dan wordt u zo spoedig mogelijk geholpen…..Dit is de Retecool helpdesk; al onze medewerkers zijn momenteel in gesprek. Blijft u aan de lijn, dan wordt u zo spoedig mogelijk geholpen…..Dit is de Retecool helpdesk; al onze medewerkers zijn momenteel in gesprek. Blijft u aan de lijn, dan wordt u zo spoedig mogelijk geholpen…..Dit is de Retecool helpdesk; al onze medewerkers zijn momenteel in gesprek. Blijft u aan de lijn, dan wordt u zo spoedig mogelijk geholpen…..Dit is de Retecool helpdesk; al onze medewerkers zijn momenteel in gesprek. Blijft u aan de lijn, dan wordt u zo spoedig mogelijk geholpen…..Dit is de Retecool helpdesk; al onze medewerkers zijn momenteel in gesprek. Blijft u aan de lijn, dan wordt u zo spoedig mogelijk geholpen…..Dit is de Retecool helpdesk; al onze medewerkers zijn momenteel in gesprek. Blijft u aan de lijn, dan wordt u zo spoedig mogelijk geholpen…..Dit is de Retecool helpdesk; al onze medewerkers zijn momenteel in gesprek. Blijft u aan de lijn, dan wordt u zo spoedig mogelijk geholpen…..Dit is de Retecool helpdesk; al onze medewerkers zijn momenteel in gesprek. Blijft u aan de lijn, dan wordt u zo spoedig mogelijk geholpen…..Dit is de Retecool helpdesk; al onze medewerkers zijn momenteel in gesprek. Blijft u aan de lijn, dan wordt u zo spoedig mogelijk geholpen…..Dit is de Retecool helpdesk; al onze medewerkers zijn momenteel in gesprek. Blijft u aan de lijn, dan wordt u zo spoedig mogelijk geholpen…..Dit is de Retecool helpdesk; al onze medewerkers zijn momenteel in gesprek. Blijft u aan de lijn, dan wordt u zo spoedig mogelijk geholpen…..Dit is de Retecool helpdesk; al onze medewerkers zijn momenteel in gesprek. Blijft u aan de lijn, dan wordt u zo spoedig mogelijk geholpen…..Dit is de Retecool helpdesk; al onze medewerkers zijn momenteel in gesprek. Blijft u aan de lijn, dan wordt u zo spoedig mogelijk geholpen…..

  barq
  Lid
  21/08/2019 - 10:47 10:47

  Suske en Wiske en de slechte verstaander

  Roel Zwaar
  Lid
  21/08/2019 - 11:08 11:08

  “Yes..this is the Microsoft helpdesk. I’m calling you because you have big problem with your computer..
  You have what? Linux? Yes, that’s the problem..”

  Microsnot
  Microsnot
  Gast
  21/08/2019 - 11:43 11:43

  Ja hallo,zou u voor vanavond een bankneger bij mij kunnen bezorgen?Ja voor 2 uurtjes,dank u.

  bla
  bla
  21/08/2019 - 15:53 15:53

  Trying to look smart.. and failing

  grotesnor
  21/08/2019 - 21:22 21:22

  “ik ben de niet mee eens dat mensen zonder toestemming selfs met foto op de site woorden gezet.ik hat graag dat jullie mijn verwijderen”, zei Annelies.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN