More

  RECENTE POSTS

  Als carnivoren zich als vegans zouden gedragen

  Altijd leuk, zo’n mooie spiegel die even laat zien hoe het gedrag van bepaalde mensen overkomt als we het in een context zetten die we niet door gewenning gewoon zijn gaan vinden.

  Dat doen de mensen van Ultra Spiritual Life in het onderstaande filmpje. Want wat als carnivoren nou eens exact hetzelfde zouden gaan doen als vegans? Dit geeft wel een prima idee en ook nog eens enige vlezige OLO’s.

  Als carnivoren zich als vegans zouden gedragen

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  grotesnor
  25/09/2016 - 17:35 17:35

  Wow, -3. Ik denk dat we de veganisten hebben gevonden 😀

  Bismarck
  25/09/2016 - 23:07 23:07

  Plant lives matter!

  Dehnus
  Dehnus
  Gast
  25/09/2016 - 23:16 23:16

  MC jongen, je bent wat getriggerd, is niet erg hoor. Maar de meeste vegetariërs vallen je echt niet lastig. Vegans is dan een ander verhaal, maar daar worden zelfs Vegans ziek van als ze weer eens de leuke photos van de Bio Industrie overal opplakken (In plaats van het probleem bij die industrie te leggen, noemen ze het dan verkrachting en slavernij). Niet zo hard bijten, want die filmpjes die ze maken zijn meer prediken voor eigen parochie dan echt voor jou bedoelt (ook al doen ze net alsof het voor jouw is ;)). En dat prediken naar jou toe is meer feel good, omdat ze zelf aan het terug vallen zijn. Vegans houden hun dieet vaak niet lang vol ;). Vegetariërs daarentegen wel, maar ja die mogen dan ook een lekker glaasje melk en een broodje met kaas eten ;). Dat helpt toch al weer een hele hoop met het goed humeur ;).

  Hoofdmeester
  26/09/2016 - 00:18 00:18

  ik heb het vermoeden dat MC eens keihard gedumpt is door zijn vriendin die vegan was, en daarna een volstrekt irrationele woede ten opzichte van hen heeft ontwikkeld die nog ongezonder is dan het voedselpatroon van een doorgeschoten vegan.
  MC heeft hulp nodig, en dan niet in de vorm van loze stukjes schrijven op een site die al vol zit met aan de zijlijn staande zeikerds.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN