More

  RECENTE POSTS

  Van Deze 14 Speedboten Ga Je Gegarandeerd Watertanden

  In sommige gevallen was vroeger toch echt vrijwel alles beter, ook al zegen we regelmatig van niet. Neem nou de 14 onderstaande speedboten van enkele decennia geleden. Stuk voor stuk schitterende retrojuweeltjes die, zeker gezien de milieugekte, momenteel absoluut not done meer zijn. Sowieso vaart de nouveau riche tegenwoordig veel liever in een veel te hoge witte glimbak, dan in zo’n superslicke houten powerboat van bijvoorbeeld Sanger. Kijk alleen die glimmende opgefokte big blocks er in liggen (650PK is geen uitzondering bij deze dingen). Daar word je toch hebberig van? Ik in ieder geval wel. Daarom, speciaal voor u in willekeurige volgorde en verder met veel te weinig informatie (voornamelijk jetboats en V-drives): 14 Speedboten Waarvan Je Gegarandeerd Gaat Watertanden.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  G. de Vader
  Gast
  20/10/2014 - 14:59 14:59

  Ik mis dat ding van 7 ton voor koning Oliebol die ongetwijfeld uiteindelijk voor rekening van de belastingbetaler komt omdat hij wel “veilig” moet zijn, of iets dergelijks, en waarover onze grijnzende premier dan de ophef niet snapt want hij had de verantwoording toch keurig verstopt op pagina 8.341. van het concept van de meerjarenbegroting van het ministerie van Verkeer en Infrastructuur onder de post “overige zaken”.

  Apenkoning
  20/10/2014 - 15:44 15:44

  Heersende bootjes… Arme Global….

  barq
  Lid
  20/10/2014 - 17:11 17:11

  Er is één jet/speedboat waar ik sowieso een harde schijf van krijg. De Glastron Carlson CVX-20….is het niet van dat kontje dan wel van dat moddervette geluid. Starten en rustig weg idlen (a) of langs komen brullen (b), ik vind het allemaal best.

  (a) http://www.youtube.com/watch?v=2-d1J5MmxVY
  (b) http://www.youtube.com/watch?v=k7Xa56LsOpM

  Global, redactiehippie
  Lid
  21/10/2014 - 12:03 12:03

  Olo @apenkoning.. ben er t weekend geweest.. wordt deze week geborgen.. maar boot is echt vollledig gestript… alles van metaal of enige waarde is vakkundig verwijderd. Afijn, ik heb wat te doen vd winter.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN