En we denderen door op deze vrolijke vagijn vrijdag, het thema van deze internationale vrouwendag is equality. Oftewel dat vrouwen ook snoeihard afgebeuld worden in de kantoortuin, net als mannen. En dan dezelfde jodenfooi ervoor mee naar huis mogen nemen. Prima dus.

Een aardig dingetje vanwege vagijn vrijdag komt uit Rotterdam, waar “Het Nieuwe Instituut” gevestigd zit dat het Rijksarchief voor Nederlandse Architectuur en Stedenbouw in handen heeft. Ze hebben in ieder geval een volstrekt onbruikbare side die gebouwd lijkt door een dronken epileptische treurclown die tussen de aanvallen door in een eenhoorndwangbuis een IKEA nachtkastje roze staat te lakken met de verfroller tussen z’n tanden. KIJK DAN.

Maar die gaan dus echt lekker enorm feministisch de disbalans proberen weer te geven tussen wèl- en niet-bepiemelden door boeken om te draaien. Ze noemen het zelf het gesamtkunstwerk ‘De omgekeerde vrouw’. Met deze interventie wil Het Nieuwe Instituut de man-vrouw verhoudingen binnen het architectonische onderzoeks- en werkveld bespreekbaar dan wel zichtbaar maken. Ze zetten dus alle boeken zonder vagina

Wij daarentegen draaien liever vrouwen om, dus na de breek ziet u daar diverse voorbeelden van.

View this post on Instagram

🌾

A post shared by ANNA NYSTRÖM (@annanystrom) on

https://www.instagram.com/p/Bpi2mNxlRx9/

1

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
1 Reacties
0 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
bla Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bla
Bla

ik hou niet zo van een”accepteer koekies of sterf” website.. ik wil graag weten dat r niet gesocialt wordt met mn surf gedrag..