More

  RECENTE POSTS

  Vagijn Vrijdag: Draai mannen om voor meer gelijkheid!

  En we denderen door op deze vrolijke vagijn vrijdag, het thema van deze internationale vrouwendag is equality. Oftewel dat vrouwen ook snoeihard afgebeuld worden in de kantoortuin, net als mannen. En dan dezelfde jodenfooi ervoor mee naar huis mogen nemen. Prima dus.

  Een aardig dingetje vanwege vagijn vrijdag komt uit Rotterdam, waar “Het Nieuwe Instituut” gevestigd zit dat het Rijksarchief voor Nederlandse Architectuur en Stedenbouw in handen heeft. Ze hebben in ieder geval een volstrekt onbruikbare side die gebouwd lijkt door een dronken epileptische treurclown die tussen de aanvallen door in een eenhoorndwangbuis een IKEA nachtkastje roze staat te lakken met de verfroller tussen z’n tanden. KIJK DAN.

  Maar die gaan dus echt lekker enorm feministisch de disbalans proberen weer te geven tussen wèl- en niet-bepiemelden door boeken om te draaien. Ze noemen het zelf het gesamtkunstwerk ‘De omgekeerde vrouw’. Met deze interventie wil Het Nieuwe Instituut de man-vrouw verhoudingen binnen het architectonische onderzoeks- en werkveld bespreekbaar dan wel zichtbaar maken. Ze zetten dus alle boeken zonder vagina

  Wij daarentegen draaien liever vrouwen om, dus na de breek ziet u daar diverse voorbeelden van.

  https://www.instagram.com/p/Bpi2mNxlRx9/

  https://www.instagram.com/p/BtMAexogvT8/

  https://www.instagram.com/p/BkAdvMwFdUO/

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  bla
  bla
  10/03/2019 - 19:57 19:57

  ik hou niet zo van een”accepteer koekies of sterf” website.. ik wil graag weten dat r niet gesocialt wordt met mn surf gedrag..

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN