More

  RECENTE POSTS

  Urban Ghosts is uw Zen-moment vandaag

  “Urban Exploring. Hier op uw retenkoels ziet u regelmatig mooie gebouwen in vervallen staat voorbij komen. En net als wij, bent u filosofisch genoeg om de schoonheid van de vergankelijkheid van dingen in te zien. En net als wij neemt u daar dan even rustig de tijd voor, zo tussen de bedrijven door.

  Omdat wij graag mooie dingen met u delen, hebben wij vandaag in de aanbieding de side Urban Ghosts. Hier vind u werkelijk urenlang klikplezier door allerlei foto’s van verlaten gebouwen en wat wij eigenlijk nog veel bijzonderder vinden: achtergelaten of gestrande voer- en vaartuigen. Het is iedere keer weer erg mooi om te zien hoe de weersomstandigheden en de rest van Moeder Natuur langzaam maar zeker onze menselijke verrichtingen terug claimen. Een mooi momentje Zen om even stil te staan bij de betrekkelijkheid van het bestaan maar ook intens genieten van de mooie beelden die dit allemaal oplevert.

  Mooie dingen in het leven, wij houden ervan. Gebouwen, eten en mensen: u kunt het zo gek niet verzinnen of wij vinden dingen van dingen hier op jouw Retecool. Ons aanbevelen bij familie en vrienden mag op Reetbook. U heeft daarnaast 140 letters om zeventien keer HEERST te roepen op Twitter.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN