More

  RECENTE POSTS

  FotoFuckVrijdag Uitslag en Aankondiging: Wat weet het Forum voor Democratie van Aliens?

  Wij kunnen de spanning nauwelijks aan: het Pentagon zegt (een beetje) informatie over UFO’s vrij te gaan geven. In ons enthousiasme vinden we ons gelijke in, wij hadden dit ook nooit gedacht, Thierry Baudet. De FvD-fractievoorzitter vindt de eerste speculaties ook lit. (Reet, even checken op TikTok of we dit zo goed gebruiken.)

  Je zou zelfs kunnen zeggen; Thierry is blij dat de media kan gaan berichten over buitenlaards ruimtevaartspul dat zeker niet misschien wel gevonden is. Welke informatie heeft het Forum waar ze nu ook ruchtbaarheid aan kunnen gaan geven? Daar ligt voor u de uitdaging, maar eerst kijken we naar de uitslag van de vorige keer:

  De vorige FFV gingen we de telecomsector een handje helpen. Buiten mededinging, want redactie, heeft Meneer van Dale gewonnen met een Fotofuck die is opgegeten door het systeem de meeste stemmen. Dus is onze winnaar Jokkebrok, met zijn Super Deals-fuck die ons gelukkig nog niet is ontvallen.

  Bij willekeurig verdwijnende Fucks denk je maar aan één reden: Antalya. Maar er is waarschijnlijk veel meer aan de hand. Welke buitenaardse krachten blijven ons onze fucks ontzeggen, rollen steeds nieuwe G’s uit en stortten er neer bij Roswell? We hebben recht op de waarheid en het lijkt er op dat het Forum voor Democratie deze keer eens zij aan zij staat met uw Retenkoel. (Het kan verkeren..) Eindelijk het hele verhaal!

  Welke vermoedens spelen al langer bij het Forum? Hoeveel kon Thierry nooit zeggen zonder voor gek uitgemaakt te worden? Dat is direct uw opracht voor deze week: Fotofuck de band van het Forum voor Democratie met aliens. Is Theo Hiddema eigenlijk een piramidbuilder? En hoe komt het dat Paul Cliteur zoveel weet van Alpha Centauri? We horen het graag van u.

  Post uw bijdrage aanstaande vrijdag in het daarvoor bedoelde topic. Degene met de meeste plusjes wint, en krijgt dan zeker geen shirt, maar wel eeuwige roem. Bronmateriaal vindt u bijvoorbeeld hier, de vertrouwde stickers en Kris’ zegel vindt u daar.

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN