More

  RECENTE POSTS

  U drinkt gin-tonic? U bent een psychopaat! It’s true!

  Ja, dat er een steekje los zat bij uw redactie wist u natuurlijk al wel wat langer. Waarom in een bunker aan de Rijksstraatweglaan gaan zitten als je ook gewoon aan de Spaanse costa’s kunt zitten, of in ieder geval een warm strand in een land waar de overheid wat minder koekkoek is dan die in ons koude kikkerlandje.

  Maar nu, en inderdaad het artikel zat al even in de leesmap, blijkt het wetenschappelijk onderbouwd. Want, wie blij wordt van bittere dingen, koffie, maar vooral gin-tonic, blijkt signifant meer psychopaat te zijn.

  In twee losse experimenten zijn meer dan 1000 participanten ondervraagd om een lijst eten en drinken een waardering te geven. Daarna kregen ze persoonlijkheidsvragen om te zien in welke mate ze psychopaat zijn. Vragen in hoeverre ze het eens zijn met de stelling “Ik hou van mensen kwellen“. U weet wel, de basis onder de Hollandse Hits Maandag.

  “Neem ze mee naar huis en ze snijden u open, in uw slaap”

  Dus praktisch kunt u rond gaan hangen met uw hipsterbaard in een gin-tonic bar en oogcontact maken en dan komen ze vanzelf wel op u af. Een voorbeeld ziet u hieronder.

  “Lief hè? Maar volstrekt geschift. Echt. Kijk die satanische lach dan.”

  Mocht u het nog niet begrijpen, ziet u zoiets naar u toekomen? Get dan de fuck out als uw leven u lief is. Of gebruik twee condooms, voor de zekerheid als u van spanning houdt. Want don’t stick your dick (m/v) in crazy without protection.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  MadDieu, drukt zijn snor
  04/03/2017 - 20:44 20:44

  Op Grindr kan ik je niet vinden, maar je weet wat ik lekker vind.

  bla
  bla
  05/03/2017 - 21:37 21:37

  ik heb geen gin nodig in mijn tonic.. Moehoehoehahaa

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN