More

  RECENTE POSTS

  U dacht dat het niet gehandicapter kon na Zanger Rinus? Thoom Mitten – Kermus Style

  Ik geef toe, we hebben er hier in de redactiebunker lang over moeten nadenken of we de video van Thoom Mitten wel moesten posten. Deze post voelt namelijk toch een beetje alsof je een gehandicapte tegen de tandjes schopt, maar soms moet dat even

  Want waar zanger rinus duidelijk ook geestelijk niet vooraan heeft gestaan, lijkt het bij Thoom in zijn bovenkamer allemaal prima te rollen (hoewel, hij komt uit Volendam) en zijn handicap zich voornamelijk te beperken tot osteogenesis imperfecta. Dat is overigens geen lenteweide, want hierdoor breken de botten van Thoom (Thomas Smit) bijzonder makkelijk. Even omrollen in bed kan al een gebroken arm opleveren.

  Maar dat pleit hem uiteraard niet vrij van het ongelimiteerd voortbrengen van onwaarschijnlijke kutmuziek. Thoom wil met zijn muziek graag aantonen dat iemand met een handicap net zo normaal of abnormaal is als ieder ander mens en dat juichen wij alleen maar toe. MAAR KOM OP MAN! Moet dat dan met dit soort totaalbagger? Echt, we weten dat het niet helemaal lekker zit met de genenpoel daar in het Volendamse, maar dat het zo erg is, heeft zelfs ons verbaasd.

  https://www.youtube.com/watch?v=4GGRo26IH2I

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Hoofdmeester
  31/08/2016 - 21:22 21:22

  Kom op, dit kan echt niet. Het bashen van gehandicapten kan echt niet. Kunnen zij er wat aan doen dat ze uit Volendam komen en dat hun moeder tevens hun zus, tante en nicht is?

  Der Webmeister
  Beheerder
  Antwoord aan  Hoofdmeester
  02/09/2016 - 19:42 19:42

  …en dat ze twee, hooguit drie verschillende grootouders hebben?

  Alan Watts
  Gast
  31/08/2016 - 14:08 14:08

  Jostibandlid gone rogue?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN