More

  RECENTE POSTS

  U bent vervangen door Adolf Hitler, wat nu?

  Zoals elke week, helpt de Retecool u ook deze week weer met het oplossen van een probleem dat iedereen kan en zal overkomen. Halbe Zijlstra zei afgelopen week al dat iedereen in paniek zou schieten als we Allah vervangen door Hitler. Maar wat nu als het u overkomt? (En nogmaals, dit zal iedereen op enig tijdstip gebeuren)

  Alaaf!
  Alaaf!

  Blijf kalm

  In tegenstelling tot wat Zijlstra zegt, moet u niet in paniek schieten. Uw eerste reactie zal zijn om uw rechterarm op te steken en erbarmelijk te gaan schreeuwen over treinen naar het oosten. En uw snor bij te punten. En de badkamer te laten stuccen door een regiment Polen. Doe dit niet. Het grootste deel van het land wil nog steeds die fiets terug, dus de kans dat u enige haat over u heen krijgt als u herkend wordt is vrij groot. Druk uw snor dus.

  fiets
  Kut…

  Draag een bolhoed en een paraplu

  Veel mensen denken dat u, Hitler, de bloksnor populair heeft gemaakt in het verleden, maar hij keek die gezichtsbeharing af van Charlie Chaplin. Als u dus niet over wilt komen als Hitler of zo’n soort type, draag dan altijd een bolhoed en een paraplu. Af en toe uit een raam vallen, van een trap struikelen of een piano op uw hoofd laten gooien is ook een pré in dezen. Met enige mazzel kunt u mensen wijsmaken dat u Chaplin bent.

  Niet Hitler
  Niet Hitler

  Communiceer alleen via seinvlaggen

  Eén van de problemen die zich voordoen als u ineens Hitler bent, is dat u vloeiend Duits met een Oostenrijks accent brult. Vermijd dus elke situatie waarin u moet praten, want als u niet Schwarzenegger bent, komt u hiermee niet weg. Schrijven is ook geen optie, want in elk derde woord zet u zo’n rare kringel-S. Communiceer dus alleen via seinvlaggen. Dit draagt ook weer bij aan de amusementswaarde, waardoor wederom mensen zullen denken dat u Charlie Chaplin bent.

  ookniethitler
  Ook niet Hitler

  Vermijd:

  Duitse herders, BMW’s, Hugo Boss, Siemens, Volkswagens, parades, treinen, opmerkingen over joden, vrouwen die Eva heten, langlaufen in Rusland, uw scheerapparaat (een hipsterbaard is in dit geval, en ook alleen in dit geval, een goed iets), toelatingsexamens voor de kunstacademie, het schrijven van boeken (weersta die drang! Het is een strijd, maar echt, doe het!), klagen over hoge gasprijzen, School- en andere kampen, cyanide, het Horst Wessellied, Polen en adelaarsnesten.

  En bedenk: het kan altijd erger
  En bedenk: het kan altijd erger

  Bunkeren is iets met eten

  Uiteindelijk zult u de neiging krijgen om u te verschansen in een bunker. Laat dat. Herhaal gewoon steeds in uw hoofd dat bunkeren iets met eten is, en niet een sociaal acceptabel onderkomen zoals, bijvoorbeeld, de ruimte achter een boekenkast.

  De enige goeie bunker
  De enige goeie bunker

  Zoek de zigeunervrouw

  Als u ineens vervangen bent door Adolf Hitler, is de kans vrij groot dat u datzelfde zigeunervrouwtje van enkele weken geleden hebt beledigd (Stop daar nou eens mee) en zij u wederom vervloekt heeft. Zoek dus dit zigeunervrouwtje op en smeek, huil en bid (naar een FSM naar keuze) om vergeving. Doe dit alles dus nog steeds middels seinvlaggen. Een kruiwagen vol gestolen goud meenemen is ook geen overbodige luxe. Schiet ook gewoon bunkerhard in paniek. Dit is eigenlijk toch het beste wat u kunt doen.

  Note to self: Nog steeds niet over die pukkel beginnen
  Note to self: Nog steeds niet over die pukkel beginnen

   

  Voor meer nuttige tips van onze eigen helpdesk, kunt u hier naartoe. Voor meer Halbe Zijlstra en andere dictators kijkt u hier. Lezen over een referendum waarbij we de nazi’s niet willen laten winnen, doet u dan weer hier. Ons alvast uitnodigen voor het Oktoberfest, kan via Facebook en Twitter.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN