More

  RECENTE POSTS

  Typische activiteiten voor zaterdagochtend

  Het weekend begint op vrijdagmiddag, dat weet iedereen, maar zaterdagochtend is het pas officieel. Het verschilt natuurlijk per persoon wat er met die zaterdagochtend gedaan wordt, maar er zijn duidelijk een aantal typische activiteiten voor deze eerste ochtend in het weekend. Lijstje! Er zit wel een disclaimer bij, want dit lijstje betreft mensen zónder kinderen. Wat milfen en filfen op zaterdagochtend doen met die kinders van ze is sowieso voorspelbaar, dus daar hebben we het niet over. Welke activiteit(en) beoefen jij op een zaterdagochtend? Oh ja, de obvious one noemen we niet, zo netjes zijn we dan wel weer. *kuchsekskuch*

  1 Uitslapen

  Geen wekker vandaag, fuck wekkers en alle andere apparaten die je wakker maken. Je fluft je kussen even op, draait je nog eens om en soezelt weer heerlijk in slaap. Even een extra ochtendtukje, dat is toch genieten! Shoutout naar Jake.

  2 Door de wasstraat

  Ja, dit was even een verrassing vanmorgen, maar het gebeurt blijkbaar wel vaak. Zaterdagochtend gewoon eventjes met die kar door de auto-waterdisco zodat ie weer glimt. Heb je dat ook maar gehad. Shoutout naar Frodooh.

  3 Uitgebreid ontbijten

  Denk hierbij aan een puddingbroodje van de bakker, scrambled eggs met bacon of een combinatie van alles wat lekker is, maar wat doordeweeks teveel tijd kost. Omdat het weekend is, kun je rustig aan doen en extra genieten van de belangrijkste maaltijd van de dag. *kuch* Shoutout naar Ome Mc.

  4 Gamen

  Hoppekee, aan die X-box / PS4 en gaan met die banaan. Zo word je in elk geval meteen goed wakker en kun je de rest van de dag helemaal alert doorbeuken. Shoutout naar Bas Taart.

  5 Appen

  Je wordt sowieso meestal al wakker met een hoeveelheid ongelezen berichten als je het goed doet, nu heb je echt even de tijd om die te beantwoorden. Ook kun je rustig je ouders/broer/zus/homies een fijn weekend wensen en die ontvangen nudes eens goed bekijken. Shoutout naar Flepz0r.

  6 Twitteren

  Voor wie actief is op Twitter is zaterdagochtend het uitgelezen moment om door alle Trumphatende tweets te scrollen, op Trumphatende tweets te reageren en zelf te tweeten. OMDAT HET KAN! Shoutout naar Meneer de Greef.

  7 Sporten

  Persoonlijk doe ik hier niet aan wegens chronisch lui, maar voor veel mensen is zaterdagochtend een perfect moment om effies de hardloopschoenen aan te trekken. Je krijgt meteen energie, hebt het gevoel dat je ‘t weekend start met wat nuttigs en frisse lucht is altijd goed. Of zo. Ik zou het niet weten. Geen shoutout hier.

  En dan

  En dan? Dan is het zaterdag, man. Weekend! Shoutout naar iedereen! Fijn weekend. Maak er wat van.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  04/02/2017 - 14:14 14:14

  Stomend hete ochtendsex? Shout!

  bla
  bla
  04/02/2017 - 17:03 17:03

  nutteloze post.. alle lezers zijn immers 40+ met 2.4 kids..

  Ryan Private
  Ryan Private
  Gast
  Antwoord aan  bla
  04/02/2017 - 20:15 20:15

  Alle lezers? Vind ik een hele knappe aanname meneer/mevrouw 40+. Heeft u de statistieken van Retecool bij de hand? Ik vroeg me namelijk af of er meer Windows-gebruikers of juist meer Apple-gebruikers de posts op Retecool lezen. Tevens vraag ik me af wat de lievelingskleur is van de gemiddelde lezer. U heeft duidelijk deze informatie. Sharing is caring!

  bla
  bla
  Antwoord aan  Ryan Private
  05/02/2017 - 12:54 12:54

  ff kijken… vooral windows anders zou de lay niet zo ruk werken op een ipad, kleuren heb ik niet maar volgens mn schema ben je glad geschoren.. klopt toch?
  Verder het leven niet te serieus nemen, dit is geen blog voor feitelijke waarnemingen waar een lolletje niet kan toch? ik wens je een hele toffe zondag!

  Arduenn 
  04/02/2017 - 20:46 20:46

  @bla, met 4,5 kids hier.

  hangmat
  hangmat
  Gast
  04/02/2017 - 23:02 23:02

  oooh, you please me Terra! 😉

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN