More

  RECENTE POSTS

  Nog even over die tyfusdure gevangenis, he?

  Weet u nog? Die tyfusdure gevangenis die we niet nodig hebben? Die ongetwijfeld wegens ‘modern’, ‘innovatief’ en ‘vooruitgang’ toch wordt opgehemeld als nodig. Die is dus nu nog geen half jaar open en het gaat er verschrikkelijk goed!

  Dat lazen we deze week in de krant namelijk, toen één van de gevangen zijn straf had uitgezeten. Hij werd zonder incident uit de gevangenis vrijgelaten. Dit had er voornamelijk mee te maken dat het incident pas later kwam. Toen ontdekte men namelijk dat deze gevangene dezelfde achternaam had als de gevangene die ze eigenlijk vrij hadden moeten laten. Foutje, bedankt, fijne feestdagen.

  In ander positief nieuws doen de gevangenen psychiatrisch patienten ook mee aan het zelfstandig kookprogramma voor de kerstdagen en hadden in dat kader een onbegeleidde workshop “koken met gluten” in het gevangenisrestaurant in Westzaan. Na het doen van de afwas ging dat echter verkeerd toen de patienten besloten dat het te lang zou duren om de theedoeken te laten drogen en deze in de magnetron probeerden warm te maken.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  teringbibber
  Lid
  25/12/2016 - 01:11 01:11

  Hoe heerlijk weer : Je schuil houden voor de Politie is niet strafbaar, zelfs niet als je nog een straf moet uitzitten. Welke mongool heeft dat nou weer bedacht en why the flying fuck is dat geaccepteerd in ons rechtsysteem..! brr

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  teringbibber
  25/12/2016 - 15:16 15:16

  Dat komt vanuit het beginsel dat je niet verplicht bent om mee te werken aan je eigen bestraffing, wat ik op zich een mooi principe vind.

  Uitbreken uit de gevangenis is volgens dat principe ook niet strafbaar. Iemand doodsteken, iemand bedreigen of een celdeur slopen tijdens een ontsnappingspoging dan weer wel.

  Plus je kan je vervroegde vrijlating op je buik schrijven, want dat is het niet geven van een bijzonder voorrecht, en niet het opleggen van een extra straf, in ieder geval in principe.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN