More

  RECENTE POSTS

  Trump maakt zichzelf planmatig ongeliefd, dit keer Eminem

  Doorgaans zijn we op de redactie niet automatisch gecharmeerd van niet zingende maar vlotpratende boosmeneren. Rap, prima kunstvorm, maar dan wel in de hood, anders gaan types als Piet Hein Donner er mee bezig en dan dus liever niet. Behalve als het echt heerst, zoals hier.

  Hoewel ietwat controversieel op veel punten is Eminem dan weer een verwarde witte man die wèl aan rap mag zitten. Dan Trump, die maakt zich al maandenlang volstrekt belachelijk en heeft zo bijna ruzie met iedereen. We zijn nu op het punt dat Republikeinse senatoren verwijzen naar het Witte Huis als een day care center.

  Gisteren waren de BET Hip Hop Awards en daar maakte Eminem zijn opwachting in een 4,5 minuut durende freestyle “The Storm”. Dat is dan een verwijzing naar een vrij stupide opmerking van Trump.

  Nu weten we dat Eminem vrij uitgesproken kan zijn, maar hij trekt aan het eind een streep en geeft aan dat wie niet aan zijn kant (en aan de andere kant bij Trump staat) gevoegelijk de typhus kan krijgen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ketsman
  Ketsman
  Gast
  11/10/2017 - 11:56 11:56

  Rapcisme!

  Bismarck
  12/10/2017 - 10:48 10:48

  Ik heb best wel een typhusgrafhekel aan Trump, maar van zo’n “freestyle” gaan me de tenen wel zo krom staan dat ik naar de andere kant wil vluchten.

  Monade
  Antwoord aan  Bismarck
  12/10/2017 - 15:40 15:40

  Als je nou had gesteld dat de boze witte man Eminem met z’n gerap aan ‘cultural appropriation’ doet en daarmee de zwarte medemens onderdrukt(*) en feitelijk de slavernij in stand houdt, was jij niet als cryptowitje door de mand gevallen, jij Trumpstemmert!.

  /Rap is universeler dan Bach

  (*) Elke seconde die je besteedt aan die Eminem, besteed je niet aan Gloria Wekker, Quinsy Gario, Carl Eugene Watts, Sylvana Simons, of Robert Mugabe. QED.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN