More

  RECENTE POSTS

  Troonrede volgend jaar kindvriendelijker

  Gisteren konden we al kleine voorproefjes zien met politici uitgedost als een bizarre kruising tussen Alfred Jodocus Kwak, een plofkip en wat we aannemen dat het kledingdesignerantwoord op impressionisme is, maar de premier heeft het nu echt bevestigd: de Troonrede wordt volgend jaar een kinderentertainmentspektakel.

  Dat zegt Mark Rutte in een interview met het meest relevante journalistieke medium van de publieke omroep na Argos en Tegenlicht. Inderdaad, het Jeugdjournaal. In dat interview duidde Mark het principe van economische groei even in termen die kinderen begrijpen. “Ze kunnen dus iets meer zeuren om die.. dat speelgoed, of toch die auto (Ha! Recycle-politiek!, red.) of die bal”. Arme moeder Rutte. Goed dat Mark het nu zelf prima doet qua financieel geld, dan. Hoeft moeders niet het gezeur om een nieuwe auto aan te horen.

  Mark begrijpt wel dat kinderen de troonrede saai vinden dus gaat hij dat volgend jaar minder saai maken. Hier alvast wat concept beelden met ideetjes voor de troonrede volgend jaar. Die doelgroep is trouwens best te begrijpen. Tenslotte is het redelijk waarschijnlijk dat dit deel van de bevolking wel luistert naar ‘nuchter blijven’.

  Leden van de Staten-Generaal,
  Ook toekomstige generaties krijgen het beter.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN