More

  RECENTE POSTS

  Trappen met Verstappen

  Wat een serene rust heerst er in de bunker. Geen idee waar iedereen is, dus kan ik stiekem wat tikken over Max verstappen. Max Wie? Max verstappen. De Zoon van onze Vaderlandse grindbakspecialist. Ik zal het eerlijk toegeven, iedere man heeft zo zijn zwakte. voor de een is dat kijken naar 22 mannen die in hun ondergoed achter een bal aan hollen, voor mij zijn het auto’s die doelloos rondjes rijden. Zet mij op een klapstoel aan een rotonde en mijn dag kan niet meer stuk. Maar nu weer even over Max. Is Max verstappen een race talent? Ja. Hij is een race talent. En een behoorlijke ook. Niet omdat hij gehypt wordt in de media, Maar omdat ik, racefanaat als ik ben, dezelfde dingen zie als een voetbal liefhebber in eehmm.. Nou ja een jong talent zeg maar. (echt geen verstand van voetbal). Het is de manier hoe hij de bocht aansnijdt, hoe hij iemand uitremt zonder te zijn voorwielen te blokkeren en de uitgerekende manier hoe hij zijn tegenstanders inhaalt. Afgelopen zondag kon ik zijn pijn voelen. Ik heb zelf ook Renault gereden. Ik weet hoe het is om opgelucht adem te halen als je zonder hulp van de ANWB wist thuis te komen. Maar goed. Max gaat een hele grote worden. En ik ben niet de enige. De echte groten zeggen het ook. Vergeet vooral niet naar beneden te scrollen voor de schitterende parels in de comments.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  fishbowl
  13/04/2015 - 18:46 18:46

  Joh, had jij een Renault die reed?

  B-sting
  Antwoord aan  fishbowl
  13/04/2015 - 19:31 19:31

  Ik voel dat dit heel hard gaat escaleren tot een four Yorkshirmen-sketch.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  13/04/2015 - 20:59 20:59

  Sinds Renault de motoren maakt voor de Mercedes-Benz C-klasse ben ik toch ook heel anders over die laatste gaan denken.

  majava, ook hier.
  14/04/2015 - 20:33 20:33

  waarom nou al die minnen voor het topic? Ik vind F1 ook maar niks, maar voetbal juist weer wel. Kan me Frodooh’s zwakte wel voorstellen. En ik lees dan graag of dat joch omhooggevallen is of gewoon wel kan sturen als een baas.
  Dat met Renault snap ik heel erg goed. Heb hier een 2004 ScenicII staan. Ja staan, want rijden doet ‘ie niet meer . Eerst waanzinnige zuiger-blow-by en uiteindelijk big end lagers die het opgeven. Nog geen 300k gereden.

  bijbalbij
  bijbalbij
  Gast
  Antwoord aan  majava, ook hier.
  14/04/2015 - 21:07 21:07

  edit

  bijbalbij
  bijbalbij
  Gast
  14/04/2015 - 21:10 21:10

  Zolang niet iedereen in dezelfde wagen rijdt racen ze eigenlijk alleen tegen hun teamgenoot. Meestal zijn er 2 goeie teams en de rest is vulling. Al ben je de allerbeste natuurtalentdriver die er ooit geweest is, als je niet de netwerkskills hebt om in de beste wagen te komen: door geluk, je netwerk/poen, etc zit je in een pletonvulling-bak en heb je 0 kans te winnen op basis van talent alleen. (Of in Max geval: 30% kans uit te rijden, winnen 0%)
  “For the Pride of your nations , Start your engines!” riepen ze in de A1 (heette dat zo ?) Het waren matige carretjes, maar die competitie liet wel beter zien wie er nou echt goed was.
  Max is echter zo goed dat zijn talent wel genoeg zal opvallen dat ie snel in een winnende wagen terecht komt.

  Maar je ‘sport” is totaal BELACHELIJK natuurlijk als je kans om te winnen van zulke externe factoren afhankelijk is. Hetzelfde geld voor peerdrijden.. Das geen sport totdat al die ruirtertjes op hetzelfde clone-peerd zitten.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN