More

  RECENTE POSTS

  Digitale Doe Dinsdag – Uitslag en aankondiging

  U ging afgelopen week aan de slag met Muppets, want niet alleen Bert is Evil

  Met ondergetekende wederom buiten mededinging is de winnaar van de Retro Digitale Doe Dinsdag uiteindelijk Meneer van Dale geworden, met zijn minst Muppety inzending van de competitie: de new chef.

  Bij de nieuwe opdracht gaan we eens iets nieuws doen: AI zoals MidJourney laat je ook werken met een bronbestand. De komende opdracht laten we verdeer vrij, maar het gaat om de gebruikte techniek. 

  De opdracht voor de komende Digitale Doe Dinsdag is: maak een collage van objecten (zoals bv speelgoed) en maak met AI een nieuwe artist impression van het geheel. Post voor het idee beide foto’s.

  Voor de duidelijkheid, het wordt dus zoiets als dit:

  Bronfoto
  AI resultaat

  Maar u kunt bovenstaande natuurlijk veeeel beter!


  Nog even alles van de wedstrijd op een rijtje:

  De regels zijn voorlopig nog simpel: gebruik alleen AI – met eventueel een bronfoto – dus niet nog snel even je naam er in Painten. Welke tool je gebruikt staat vrij, Stable Diffusion, MidJourney, Adobe Firefly… kijk zelf maar.

  Probeer thuis gerust 100 verschillende prompts uit, maar let op: de afbeeldingen die je dinsdag onder het topic zet gelden als inzending. De winnaar krijgt uiteraard weer eeuwige roem en geen shirt.

  4.7 3 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN