More

  RECENTE POSTS

  Ton Elias nu op eigen kosten naar de KFC. Dus boos

  Uw Retecool kent iedereen, van de voorzitter van de Tweede Kamer tot de kipflipper bij de KFC. Dus ook Ton Elias kennen we heel goed. Wij belden hem tussen twee happen van een hele kip door, om hem te vragen over de lijst van de VVD.

  Hoi Ton. Op een schaal van kluifjes tot hele kip, hoe kut is het?

  Om nom nom nom. Ik om nom nom. En godverde.. Om nom nom. Kip!

  'Daarbij weeg ik ook minder dan al jullie moeders bij elkaar!'
  ‘Daarbij weeg ik ook minder dan al jullie moeders bij elkaar!’

  Dit was niet echt een antwoord, Ton. Ik verstond je ook niet zo goed. Wat bedoel je?

  Om nom! VERDOMME! OM NOM NOM! En dat met kippenpoten die NIET halverwege afbreken. Dat mag je zeggen! Dat het kut is als kippenpootjes afbreken tijden het opknagen! En dat het niet eerlijk is! NIET EERLIJK! Ik zat even te eten en ineens ben ik van de lijst!

  'Zie je? Die klootzakken van de Roze Buren willen mijn ontbijt ook al afpakken!'
  ‘Zie je? Die klootzakken van de Roze Buren willen mijn ontbijt ook al afpakken!’

  Wat is daar niet eerlijk aan, Ton?

  OM NOM NOM! Ik werk mijn aanzienlijk grote reet eraf om de VVD te helpen en u word ik op KFC-rantsoen gezet. DAT is niet eerlijk. Barneveld gaat dit merken! Als ik mijn eigen kip moet betalen, is die hele stad binnen een week failliet!

  Foto: NIET, we herhalen NIET de bips van Ton Elias.
  Foto: NIET, we herhalen NIET de bips van Ton Elias.

  En nu, Ton?

  Om nom nom! Ken je Batman? Ik word KipMan! Dat zal ze leren!

  (hierna rende Ton Elias richting Barneveld. Wij belden de politie niet, want dat is niet onze taak.)

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Møhammed Said al Sahaf
  11/11/2016 - 19:35 19:35

  Wie gaat die de kamer uit krijgen dan? Smit Salvage of Caterpillar?

  Bismarck
  Antwoord aan  Møhammed Said al Sahaf
  12/11/2016 - 11:20 11:20

  Zoals je dat met tonnen doet: op zijn kant en rollen.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  12/11/2016 - 11:40 11:40

  Hij rende de kamer uit? Mijn Pasta! Daar komt weer een aardbeving in Italië!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  14/11/2016 - 11:22 11:22

  Kijk, als je iemand weg moet sturen om plaats te maken voor jong bloed, dan kies je natuurlijk voor Elias. Daarmee creëer je gelijk plaats voor 3. Ik denk een blonde Minerva meid, een zoontje van een bekende ex-politicus en nog een lullo naar keuze. Opgeteld 210Kg en dan hou je nog zo’n 14Kg over.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN