More

  RECENTE POSTS

  TK2017: Het Achterhoedegevecht Is Begonnen!

  Waarschuwing van algemeen nut: dit satirische stuk bevat een forse dosis Jij-bak. Gisteren dikke ophef in politiek Nederland. Geert’s (Partij Voor Zichzelf) Photoshopstagiair had Alexander Pechtold (Partij van de Windvaan) in een foto met haatbaarden gesjoept. Ruzie!

  Pechtold noemde Geert een sukkel en Geert vond Pechtold een dramaqueen. Tot zover. Ware het niet dat vandaag de frontman van de Politieke tak van de TMG het nodig vond om hierover ook een duit in het zakje te doen met zijn 99 woorden. En toen moesten we wel een beetje lachen. Want zelf een stemwijzer hoaxen parodiëren die ongeacht de invoer op Geenpeil (Partij Echt, Heus Eerlijk Waar: van Jou) uitkomt omdat je van mening bent dat de Echte Stemwijzer jouw niet-bestaande issues (want je hebt geen eigen mening, duh) niet meeneemt is natuurlijk het toppunt van volwassenheid. Als je anderen de maat neemt, zorg dan op zijn minst dat je eigen pak goed zit.

  Kijk, wij snappen dit heus wel. In de peilingen van Ipsos hebben de Andere Partijen samen één hele zetel. De splintertjes rollebollen over straat om die van de kiezer los te peuteren. Het is met nog koud 5 weken te gaan, nog maar de vraag wie deze gaat krijgen. Geenpeil voelt de bui al hangen, dus proberen ze de aloude truc om aandacht te genereren: Ophef Veroorzaken! Dat werkt voor het Moederschip Geenstijl namelijk ook altijd. Alleen, beste Jan en Bart; pageviews genereren is iets anders dan stemmers overtuigen van jullie nut (Roze Link Alert).

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Lid
  08/02/2017 - 08:30 08:30

  Maar, eerlijk is eerlijk, die Amsterdamse D66’er waar Geert op reageerde, die vond dat ze de Amsterdamse onafhankelijkheid zouden uitroepen als Wilders zou winnen was ook niet heel nadenkend/d66 bezig. Als je zulke populistische nepoplossingen verzint om weg te lopen van je problemen ben je gewoon inbreuk op Geert’s patenten aan het plegen, en dat kan hij niet hebben natuurlijk.

  Lijmtang
  08/02/2017 - 15:57 15:57

  Geert had tijdens het debat in Groningen andere afspraken…

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Lijmtang
  08/02/2017 - 23:02 23:02

  Dus daar zit hij al tien jaar! Daar had ik inderdaad nooit gezocht.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN