More

  RECENTE POSTS

  Tjeerd de Groot moet beschermd worden tegen de tokkieboeren

  We waren even van ze af, de fascisten van de Farmers Defence Frusti’s, maar omdat er nu stappen worden gezet om de boereninvloed op de stikstofuitstoot te beperken zijn ze weer terug en met nieuwe doodsbedreigingen.

  Overigens hadden ze ook een zwik wegen met trekkers dichtgezet, maar dat stomme kutgedrag moet zo min mogelijk aandacht krijgen en zoveel mogelijk boetes. Terug naar die doodsbedreiging, op een FDF Facebookgroep werd door meerdere subsidieslurpers bedreigingen geuit aan het adres van Tjeerd de Groot (D66).

  En nu is zwak communiceren nog te dulden, maar als er wordt geopperd om politici af te knallen, dan ga je nogal bunkerhard een grens over. En dat was dus gebeurd. Wellicht is het een goed idee dat het OM verder onderzoek gaat doen naar die totale koekwauzen van FDF en dat dergelijk gedrag keihard aangepakt wordt. Het is totaal van de zotte dat ze maar wegen blokkeren en niet met pek en veren daarvoor in de cel gesmeten worden, maar ze hebben daarnaast ook nog allerhande absurde en rigide eisen, maar ieder serieus gesprek met ze ze loopt op niets uit. Dan doe je dus niet meer mee.

  2.2 35 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  04/07/2020 - 15:18 15:18

  Als het Om dan toch aan de slag gaat met strafbare uitingen, kunnen ze dan misschien ook iets doen met de oproep van Dyslectisch Nederland in Opstand? <a href=”https://nos.nl/artikel/2339522-duizend-hooligans-verwacht-bij-verboden-coronaprotest-utrecht-noodbevel-en-veel-politie.html”>Die lopen namelijk blijkbaar per video op te roepen tot een verboden demonstratie</a>.

  Laatst bewerkt op 3 jaren geleden door Bismarck
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Bismarck
  04/07/2020 - 17:02 17:02

  lol

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  06/07/2020 - 09:32 09:32

  Stilletjes joop je nog dat iemand het zo weet te organiseren dat de trekkers van Farmers Defence de Hooligans klemrijden, maar zoiets lukt maar zelden.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN