More

  RECENTE POSTS

  Frans Timmermans heeft bloed aan zijn handen

  Frans “mijn ego is inmiddels groter dan de buik van Ton Elias en die van mij samen” Timmermans heeft zijn mond weer eens voorbij gepraat.

  Wat wil namelijk het geval: Volgens La Timmermans heeft hij een Amerikaans onderzoek (je kent ze wel, die onderzoeken: Irak heeft massavernietigingswapens enzo) naar de betrokkenheid van Fethullah Gülen bij de coup van 15 juli 2016 in Turkije in mogen zien. De conclusie van dat onderzoek was volgens Timmermans dat Gülen, of de Gülen-beweging wel degelijk betrokken is bij de coup.

  Zoals jullie begrijpen is de hele wereld, behalve Timmermans zelf, met stomheid geslagen. De hele wereld (behalve Turkije) omdat men zo’n nogal verstrekkende uitspraak van Timmermans niet hadden verwacht. En Turkije omdat ze nu handenwrijvend en ongestraft door kunnen gaan met hun golf van arrestaties, ontslagen veroordelingen van Gülen-aanhangers

  Los van dat Timmerfrans als de op één na hoogste ambtenaar in Europa zijn mond moet houden over “vermoedens”, realiseert Frans “Ik ben echt minister van buitenlandse zaken” Timmermans blijkbaar niet de gevolgen van zijn uitspraken. Hoeveel ruiten zullen er bij vermoedelijke Gülen-aanhangers ingegooid worden? Hoeveel leraren gaan er ontslagen worden? Hoeveel kinderen gaan er klappen krijgen van klasgenootjes? Misschien vallen er zelfs wel doden door zijn uitspraak.

  En ja, er zullen ongetwijfeld aanhangers van Gülen betrokken zijn geweest bij de coup. Gülen heeft destijds Erdogan in het zadel geholpen, waarna Erdogan heeft gebroken met de als veel liberaler bekendstaande Gülen. Dus dat Erdogan en Gülen elkaar niet liggen is geen geheim. Daarbij is de Gülen-beweging nogal groot in Turkije, dus de kans dat er Gülen-aanhangers betrokken zijn bij de coup is zelfs niet denkbaar, maar zo goed als zeker. Dat betekent niet dat Fethullah Gülen er zelf achter zit.

  Uiteraard zwakt Fransemans zijn uitspraken nog geen dag later bij monde van zijn woordvoerster af:

  Ik sprak slechts over indicaties die ik gezien en gehoord heb in de vele contacten die ik heb

  Maar de schade is al aangericht. Incompetentie heeft een gezicht, dat van Frans Timmermans. Of zou Frans zo berekenend zijn en op deze manier een wit voetje proberen te halen bij Trump de Amerikanen? Misschien solliciteren hij indirect wel naar een hoge functie bij de United Nations? Wel wat laat, want de opvolger van Ban Ki-Moon is pas nog gekozen.

  Ach, laten wij onze titel ook maar afzwakken dan: Wij hebben, na onderzoek, indicaties dat Frans Timmermans bloed aan zijn handen heeft.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Zippy
  16/11/2016 - 14:46 14:46

  Toen de coupplegers op de avond het volk toespraken op tv, zij men dat men de rust in het land zou herstellen, weer zou zorgdragen voor een scheiding tussen kerk en staat en zou zorgen voor gelijke rechten van alle bevolkingsgroepen en religies in het land.
  Zowel Gülen als Erdoğan zaten dus niet achter de coup. Beiden hebben namelijk de vurige wens om van Turkije een islamitische republiek te maken. Naar voorbeeld van Iran. Timmerfrans, Timmerfrans… Had je even de feiten gedoken dan had dit, net als ik, ook kunnen weten.

  Weirdoinventor
  Lid
  16/11/2016 - 14:51 14:51

  Toch maar hopen dat Pete Hoekstra geen directeur van de CIA wordt dan. Straks krijgt onze regering nog meer rapporten toegespeeld.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN