More

  RECENTE POSTS

  Tijd voor Teeven om op te zouten

  Schandalig!, aldus twitterridder Geert Wilders. “Goh”, hoor ik u denken. “Geert boos? Dat is niks voor Geert.” De rechter heeft vanmiddag geoordeeld dat de voornaamste beperkingen die Volkert van der Graaff waren opgelegd, met onmiddellijke ingang dienen te worden opgeschort. Niks geen gebiedsverboden. En het enkelbandje mag ook af.
  Schandalig, was ook het eerste dat mij te binnen schoot, maar dan in de zin dat Fred Teeven door zijn partij nog steeds wordt gehandhaafd als staatssecretaris. Want het is bepaald niet de eerste keer dat Fred Teeven op z’n muil gaat voor de rechter. Google “Teeven” en “rechtbank” en schrik je rot. De uitspraak van vandaag laat wederom niets aan de verbeelding over: het is niet aan een staatssecretaris van justitie om via het wetboek van strafvordering electoraal te scoren. Als je het begrip rechtstaat niet begrijpt, moet je niet op justitie gaan zitten Fred. Teeven kwam als staatssecretaris verder o.a. in het nieuws vanwege de *zoekgeraakte* telefoontapes van gesprekken tussen hem en een Limburgse maffiabaas, de affaire Dolmatov, de witwasdeal met een drugscrimineel en recent de beschamende vertoning dat Nederland echt niet meer dan 250 Syrische oorlogsvluchtelingen kon opvangen. Meer kon de onderbuik niet aan.
  In het vorige kabinet moest Fred de idioot Henk Bleker nog voor zich dulden, nu is hij toch echt zelf met afstand het debiele broertje in het kabinet. Hoogste tijd dat hij wordt weggestuurd.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  16 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  16 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Rennab
  Rennab
  30/07/2014 - 20:06 20:06

  Precies. En bovendien: dat allemaal terwijl Geert en Fred toch zoveel aan Volkert te danken hebben!

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  30/07/2014 - 20:47 20:47

  Tsja. Ambtenaren en bestuurders die de randjes van de wet opzoeken nemen toe is mijn indruk. Vaak toch ook wel met succes. Neem de Rotterdamse stadsmariniers bijvoorbeeld. Dat ze af en toe op hun muil gaan voor de rechter nemen ze op de koop toe en hoort erbij.

  Tussen de lijntjes lopen van actiecomités en pressiegroepen doen ook veel ambtenaren en bestuurders, zoals als jozias van aartsen bijvoorbeeld. Die laatsten buigen pas echt voor de gesmeerde boterham.

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  30/07/2014 - 20:58 20:58

  Nieuwe ontwikkelingen en maatregelen belanden nu eenmaal vaak voor de rechter. Ies normaal. Neem nou de taxi-service Uber. Gevoelsmatig zou ik zelf het prima vinden als het schorem van de TCA eens bij de ballen genomen zou worden. Maar nee, de inspectie loopt tussen de lijntjes van de beroepsgroep. http://www.telegraaf.nl/binnenland/22913061/__Inspectie__Uberpop_illegaal__.html. Laat de rechter zich dus maar uitspreken.

  Betsy
  Betsy
  30/07/2014 - 23:07 23:07

  Volkert is te Rotterdam inmiddels meer dan welkom kan ik je vertellen, het gebrek aan enkelband controle wordt teevens toegejuicht.

  Betsy
  Betsy
  30/07/2014 - 23:07 23:07

  Oeps dat was een /seth

  Betsy
  Betsy
  30/07/2014 - 23:08 23:08

  en doe er nog maar een Dicky achteraan ook, for old times sake.

  G. de Vader
  Gast
  30/07/2014 - 23:21 23:21

  @Hangmat
  Geen idee wat er met Jozias van Aartsen is. Ik weet wel dat ze bij de roze koeken al dagenlang ernstig op hun pik getrapt zijn omdat hun “journalist” eventjes is weggestuurd bij een enòrme demonstratie (100 man. In de Schilderswijk!) omdat de politie even geen zin had in gezemel en wel wat beters te doen had. Was dat het misschien?

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  30/07/2014 - 23:48 23:48

  tsja, wat ik dan niet weer begrijp is dat als een rechter anders oordeelt dan Teeven over de proportionaliteit van die beperkende voorwaarden Teeven zou moeten aftreden en wat dat dan weer heeft te maken met de rechtsstaat. De gang van zaken is de rechtsstaat in optima forma zou ik zeggen.

  Ik zou als rechter Van der Graaf trouwens dat enkelbandje laten aanhouden denk ik. In zijn eigen belang vooral. Hij is onder brede lagen van de bevolking nou niet echt populair en zou wel eens hulp nodig kunnen hebben..

  Ome Mc
  Lid
  31/07/2014 - 14:10 14:10

  En wat gaat zo’n enkelband dan bereiken als de tokkies besluiten dat het wel mooi is geweest met die rechtsstaat, behalve dat ze sneller z’n lijk gevonden hebben? Zo’n enkelband is niet ter bescherming van iemand ontworpen.

  Wat mij weer irriteerde was hoe het nieuws werd gebracht. “Verbazing over uitspraak”. Niet het feit dat de rechter gewoon z’n werk gedaan heeft is belangrijk en dat je na je straf dus gewoon in vrijheid je leven moet kunnen lijden – nee, of de broer van Pimmetje het ermee eens is: dat is pas nieuws!

  Betsy
  Betsy
  31/07/2014 - 19:40 19:40

  Dat ben ik niet met je eens, het is niet alleen de broer van die het er niet mee eens is maar een voltallige bevolkingsgroep (blank en boos zeg maar) dat de berichtgeving irriteert doet daar niks aan af natuurlijk.

  Ik heb sidewise wat contact met het gebeuren omtrent het neerschieten (noem het fusilleren/afknallen/vermoorden whatever) met mensen rondom Pim Fortuyn en ik voel mij ook wel enigzins in mijn kruis getast met deze vervroegde (want dat is het) vrijlating en de daar aan gestelde voorwaarden.

  Tuurlijk als iemand zijn straf heeft uitgezeten en berouw heeft getoont van het leed wat hij/zij heeft veroorzaakt vindt ik dat de rechterlijke macht in al haar wijsheid moet kunnen besluiten tot vervroegd invrijheidstelling.

  Laat dat nou net de twee punten zijn waar het hier aan ontbreekt en dat doet uiteraard zeer of je dat nou verongelijkt rechtsgevoel wilt noemen of niet.

  Ik ben niet tot moorden in staat en zal dat ook nooit zijn maar Volkert mag wat mij betreft een volle pok op de ogen verwachten mocht ie het wagen zich op de Nieuwe Binnenweg te Rotterdam mijn pad te willen kruisen, en daar doe ik graag voor zitten mocht dat verlangd worden.

  Ik had graag gezien hoe Pim het had gedaan bij de verkiezingen destijds, had allicht een leuker politiek beeld gegeven dan de LPF in zijn nalatenschap heeft gedaan of wat Geert (limbolandallochtoon) nu doet. Volkert heeft dat de nederlandse samenleving ontnomen door Pim te vermoorden en zijn vrijlating is een klap in het gezicht van mijn rechtsgevoel, ik ben het er dus niet mee eens.

  Bovendien heeft ie de voorwaarden van zijn vervroegde vrijlating vooraf geaccepteerd en nu ineens is het niet goed genoeg, bah wat een darm ben je dan zeg.

  Volkert staat met stip bovenaan op mijn lijstje ontiegelijke klootzakken, pok op z’n ogen als ik ‘m tegenkom.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  31/07/2014 - 19:58 19:58

  In de GeenStijlGraaf, toevallig net gezien op het aanrecht bij de buren voordat het een kattebakbodem werd, kon je perfect dien dat die oogjes nu achter veiligheidsglas schuil gaan, Bets. Kwestie van de Krant van Stakker Nederland bij je houden ter controle.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  31/07/2014 - 19:59 19:59

  dien = zien, stop de tijd.

  xaderp.
  Redacteur
  31/07/2014 - 20:58 20:58

  .

  BIokhuthypotheek
  BIokhuthypotheek
  Gast
  31/07/2014 - 22:39 22:39

  Nou, Betsy begeeft zich historisch gezien in buitengemeen dubieus gezelschap.

  En dat vindt Walter de Rochebrune ook: die sprak ik laatst nog namelijk via mijn aureool.

  Betsy
  Betsy
  31/07/2014 - 22:58 22:58

  Jullie kunnen allemaal met je poepert op mijn dikke middelvinger komen zitten en fluitend rondjes draaien.

  kenny013
  kenny013
  Gast
  31/07/2014 - 23:34 23:34

  Tijd voor een nieuwerwets Volksgericht.
  Die flauwekul met wetboeken, niks emotie, wraak, onderbuik, dat wil de massa.
  Zo iets,

  “You are guilty of “being inferior”
  [i]Geweldig stuk[/i]

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN