More

  RECENTE POSTS

  Tijd voor een typecursus

  Er zijn oude lullen zoals ik zelf die met het twee vingersysteem aardig behendig zijn op het toetsenbord. Toch kan ik die kleine ettertjes niet meer bijhouden sinds ze bij de LOI zo’n rete dure typecursus hebben gevolgd. Met dank aan Daft Punk kan ik nu extra gratis een heel stuk Harder Better Faster Stronger typen.
  (Extra overbodige info: bovenstaande de clip komt uit de film Interstella 5555)

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  fishbowl
  11/02/2015 - 15:59 15:59

  Oh wat heerst dat. Ik word hier zo blij van!

  Betsy
  Betsy
  11/02/2015 - 22:24 22:24

  Interstella 5555 heerscht zo ongenadig hard dat ik je de rest van de kul vergeef.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN