More

  RECENTE POSTS

  Tijd voor een spelletje: Referendumsubsidie!

  Laalalalalaaalalalalaaalalalalaaa. Gehaktbal Geld. Ja, mensen, even een update op het gebied van de referendumsubsidie. Alweer? Ja. Alweer. Want dit heerst. U weet het: wij zijn voor het samenwerkingsverdrag, dus als mensen uit het voorkamp coole dingen met subsidiegeld gaan doen, dan worden we daar enthousiast van.

  En dat is dus EXACT wat er gebeurd is. Want een particulier heeft namelijk subsidie toegewezen gekregen om een Referendumgame te maken. Hoe hard heerst dat? €5k om een spelletje in elkaar te zetten. Dat wordt een mooie toevoeging voor onze onregelmatig terugkerende rubriek: “Tijd voor een spelletje“.

  Onze stagiair zat direct bovenop de feiten (hij hoorde iemand in een hippe koffietent jubelen en maakte daarna uit het gesprek op dat het om het referendum ging) en kon met veel pijn en moeite een kort statement uit de initiatiefnemer krijgen: “De game begint vanuit het perspectief van Oekraïne tijdens de onrust en de annexatie van de Krim. Ondertussen moet de speler het samenwerkingsverdrag samenstellen en leert daardoor over de daadwerkelijke aspecten van het verdrag. Zo kan je gamen en de voordelen van associeren leren.”

  Intussen is onze afdeling Retecool Juridisch in volle onderhandeling om te proberen de première van deze game te krijgen. Of dat lukt, laten we u later weten. Gamen is liefde, gamen is leven – en dit is het enige aan het referendum dat, daadwerkelijk, een spelletje is.

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendum posts hier. In tegenstelling tot sommigen frauderen wij niet met subsidie, zijn we een fan van mensenrechten, en vinden we bepaalde verzetsbewegingen een stuk leuker dan andere. Educatief liken en ons de moeder sharen kan op Facebook. Mocht u meer van het slaafs volgen zijn, dan kan dat op Twitter. #nokinkshame
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN