More

  RECENTE POSTS

  Tijd Voor Een Spelletje: Krijg Zoveel Mogelijk Haattweets

  Meneer de Greef, onze huis-capslocker en tevens Twitter-fenomeen, zit momenteel ergens in een hoekje te grienen wegens pure jaloezie. Wat wil namelijk het geval. Bianca uit Klaaswaal plaatste op twitter een vrij onschuldig berichtje waarin ze zei dat One Republic eigenlijk gewoon een enorme rukband is (maar dan in andere bewoordingen). Goed, nu moesten wij hier in de redactiebunker echt even googlen om te weten wie of wat een One Republic is, maar komt wellicht omdat de band op Pink Pop stond. Daar ging de tweet van Bianca dan ook over: “…OneRepublic. Dertien in een dozijn. En een slechte zanger. En dat op de mainstage…”. Het resultaat? 700 haattweets. ZEVENHONDERD! Zomaar gratis en voor niets? Inclusief de obligate doodsbedreigingen! Dat is Meneer de Greef zelfs niet gelukt. ZEVENHONDERD HAATBERICHTEN VIA DE TWITTER! Briljant. Dat brengt ons op de titel van dit bericht. Probeer over die 700 haattweets te gaan door een op zijn minst badinerende tweet over One Republic te plaatsen. Wellicht helpt het door de tweet in het Engels te plaatsen om een groter publiek te bereiken, maar door je te beperken tot het Nederlandse taalgebied maak je het uiteraard wel extra spannend. Uiteraard graag je tweet hieronder in de reacties en lachen maar.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ome Mc
  Lid
  16/06/2015 - 17:31 17:31

  Ik sla even over hoor. Had gisteren per ongeluk Botte Hond incarnatie 1400 in de mentions met een PVV-legioen erachter aan, dat vind ik wel weer genoeg voor één etmaal. Overigens zei ik alleen maar dat als ze politieke tegenstanders identificeren als “Goedmens”, ze zichzelf dus labelen als “Slechtmens”, maar daar waren ze het geloof ik niet zo mee eens.

  Ome Mc
  Lid
  Antwoord aan  Reet
  16/06/2015 - 17:47 17:47

  Je kan de boel niet goed volgen, want geen threaded discussie (en volgens mij zijn er een zootje tweets weg), maar hierom begon het: https://twitter.com/McHollander/status/610405111714721792

  Møhammed Said al Sahaf
  16/06/2015 - 21:52 21:52

  Ik tweet nooit iets negatiefs.

  horrorneefje
  Lid
  16/06/2015 - 22:12 22:12

  Ik heb gelukkig geen Twitter, maar:

  Fans: One Republic, One Braincell, Plenty of Spots. #bozepubermeisjes

  Tedder rijmt op Vedder. Daar is ook alles mee gedicht. #Drs. P

  One Repuberlic. #bozetienermeisjes

  Weet je wie ook maar één Republiek wilde? #godwin

  Volgende plaat van One Republic: Laughing out Loud. Of misschien Falling Asleep. Of toch maar Crying out Loud.

  One Republic. Uit Coloradoremifasol #13ineendozijn

  Vera
  Vera
  Lid
  17/06/2015 - 07:16 07:16

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN