Nog een paar weken wachten en dan is het zo ver: Seizoen 2 van de absolute verrassing van vorig jaar, Stranger Things, staat dan op netflix. Voor wie deze serie nog niet heeft gezien: ga je schamen en ga daarna het eerste seizoen bingewatchen.

Maar goed, Seizoen 2 dus. Net voor het Halloweenweekend, op vrijdag 27 oktober, gaan de poorten naar de hel weer open en is het zonder onderbreking weer tijd voor negen aflevering retrosmullen (één aflevering meer dan vorig seizoen) met deze culthit van The Duffer Brothers.

En om alvast in de stemming te komen kun je nu voor je hipster iPhone of Android-device Stranger Things the Game downloaden. Helemaal extragratis en voor niets. Dus ook geen in-game aankopen om verder te komen of bepaalde levels te unlocken, maar gewoon ouderwetsch uren achtereen 16 bits pixelgamen zonder bijbetaling.

Explore Hawkins and its surroundings. See your favorite locations like Mirkwood Forest and Hawkins Lab. Uncover exciting areas you’ve never seen before!

In de game kom je vrijwel alle bekende locaties uit het eerste seizoen van Stranger Things tegen, gelardeerd met retro game muziekjes en de meest briljante pixelart. Verzamel alles wat je kunt verzamelen en unlock zo extra content. Uren speelplezier dus. Downloaden doe je hier voor je iPhone en hier voor je Android device.

Mocht je er overigens niet uit komen, want al die grote pixels zijn toch een beetje eng, dan staan de Internets inmiddels vol met walkthroughs, tips en cheats.

3

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
1 Reacties
2 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Bobbie rotkopReet Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bobbie rotkop
Newbie
Bobbie rotkop

Speel nog eens een echt 8 bit spel als je de kans krijgt en kijk dan nog eens naar deze game.
Dit is duidelijk 16 bit, kom op nou zeg!
Ik was laatst aan het zoeken naar een oude game die ik op de Sega master system had gespeeld en kon het maar niet vinden, bleek dat de graphics van de game zoals ik ze in mijn geheugen had en de echte graphics nogal van elkaar afweken, het was een stuk mooier in mijn hoofd!Heb hem vrij recent nog een keer gespeeld, was een ontzettend kutspel XD
Maar wel mooi hoe je hersenen dat doen, mooi opsmukken van de beelden uit je geheugen!