More

  RECENTE POSTS

  Thuiswerk-therapie: WindowSwap

  Ondanks het stijgende aantal besmettingen in Nederland, gaat het behoorlijk goed met de COVID-19 aanpak van de overheid. Toch wordt er nog steeds massaal thuis gewerkt.

  En laten we wel wezen, een dagje op kantoor (of elders, afhankelijk van je dagbesteding) is zo af en toe best een heel fijne afleiding van de dagelijkse sleur thuis. Door thuiswerken is er van zo’n aangename onderbreking helaas geen sprake.

  Maar geen paniek, hier schiet WindowSwap te hulp. WindowSwap is even briljant als eenvoudig: Je klikt door het uitzicht van een ander. Bevalt het uitzicht je? Dan laat je het even staan (de video’s duren 10 minuten). Vind je het uitzicht helemaal niets? Dan klik je gewoon weer verder. Uren klik en kijkplezier terwijl je vanachter je computer de hele wereld over reist. Ergens zou ik de mogelijkheid willen zien om een uitzicht te bookmarken. Aan de andere kant, het is niet live en verder is juist de verrassing zo heersend.

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  15/07/2020 - 12:59 12:59

  Oh, ik dacht dat dit over de Wallen ging

  hangmat
  hangmat
  Gast
  15/07/2020 - 15:53 15:53

  Webcam op een willeurig strand ergens ter wereld aanzetten, boxershort aantrekken, goed insmeren met zonnebrandcrème en genieten maar!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN