More

  RECENTE POSTS

  Thijs Wieggers (FDF) is een totale debiel en haat de rechtsstaat

  Sorry voor de normaaldenkende bezoekers maar de navolgende boodschap is geschreven voor en op het niveau van de dramboeren van Farmers Defence Frusti’s.

  Thijs Wieggers, zo’n typische FDF dramboer, heeft vorige week zonder toestemming wegen geblokkeerd en gedemonstreerd bij het Centraal Bureau Levensmiddelen en toen hij op de terugweg werd gesommeerd door een motoragent om te wieberen luisterde hij daar niet naar en reed met z’n 4 meter brede en hoge trekker op de agent in. Waarop die agent, volkomen terecht, z’n wapen trok en Thijs Wieggers arresteerde. De FDF-terroristenleider Mark van den Oever kwam vervolgens met een verhaal dat ze naar de McDonald’s wilden en de arrestatie niet nodig was. En Thijs Wieggers kwam met een kakverhaal over dat de agent niet wilde uitleggen waarom hij daar niet heen mocht en daarom maar doorgereden was. NEE DOMME KUTBOER, ZO WERKT HET NIET. ALS JE AL MAANDEN LAAT ZIEN EEN BLAARTREKKEND GLOEIENDE HEKEL AAN DE WET EN REGELS TE HEBBEN DAN IS EEN AGENT DIE VORDERT DAT JE OPSODEMIETERT JE GEEN FUCKING FUCK VERSCHULDIGD AAN UITLEG. EN DAN MOET JE HET ZEKER NIET IN JE DOMME MESTHOOFD HALEN OM HET GEWOON LEKKER GEK NIET TE DOEN OMDAT JE GEEN UITLEG KREEG. OPROTTEN MET DIE TYPHUSTREKKER VAN JE, GA WERKEN OFZO.

  *ademt uit*

  Maar wat doet Thijs Wieggers, de domme poepmongool die sommaties van agenten naar eigen inzicht negeert? Hij wil aangifte doen van bedreiging. NOU STOMME KLOMPOLIGOFREEN, MISSCHIEN MOET JE GEWOON NIET MET JE FUCKING MOORDWAPEN OP AGENTEN INRIJDEN, POEPSMOEL! DAT DING IS NIET BEDOELD VOOR DE OPENBARE WEG EN AL HELEMAAL NIET VOOR HET ONAANGEKONDIGD PLATLEGGEN VAN HET LAND OMDAT JIJ TOEVALLIG IETS NIET LEUK VINDT. EN ZEKER ALS JE ROVERSHOOFDMAN MARK VAN DEN OEVER IN DE RECHTZAAL STELT DAT ZONDER TREKKER ZE NIET GEHOORD WORDEN. MISSCHIEN KOMT DAT OMDAT JE HELE STANDPUNT HARDER STINKT DAN DAT BOERENBEDRIJF VAN JE, MESTKOP!

  En nu willen die akkerstakkers dat komende woensdag iedereen thuis blijft, want dat scheelt stikstof en dan kan Schouten de regel die hen niet zint wel intrekken. De normaaldenkende boerenorganisaties (LTO en Agractie) willen zich niet bij de haatboeren aansluiten, want ze willen eerst weten wat voor actie het worden en staan niet achter acties die veel hinder voor het publiek opleveren. Zegmaar het enige dat die kleikneuzenklup van Mark van den Oever tot nu toe heeft gedaan zegmaar. En ze hebben beterschap beloofd aan de rechter, alle acties worden voortaan aangekondigd, want ze wilden een TOTAALVERBOD op trekkers bij acties voorkomen. Nou, die belofte heeft het weekend bijna gehaald:

  Aangezien het wilde acties zijn, kunnen we niet zeggen hoe, waar en wanneer die plaatsvinden – Sieta van Keimpema – Farmers Defence Force

  NEE STELLETJE KOEKWAUZEN, DAT IS DUS NIET HET IDEE. ALS JE DIE VIEZE SMERIGE KUTTREKKERS VOORTAAN ALLEEN NOG MAAR WILT KUNNEN GEBRUIKEN VOOR OP HET LAND (waar ze stiekem voor gemaakt zijn, spoiler alert!) DAN MOET JE VOORAL ALLE REGELS AAN JE LAARS LAPPEN EN DAN KRIJG JE BINNENKORT EEN ALGEHEEL TREKKERVERBOD BIJ DEMONSTRATIES VOOR JE SCHEVE FIETSENREK GERAMD. EN MAG IEDERE VEERTIENDE BOER BIJ DE VOLGENDE OVERTREDING VAN DE WET EEN NACHT OP KOSTEN VAN DE BELASTINGBETALER IN EEN CEL Z’N KOEIEN NIET MELKEN. PRUTSMONGOLEN.

  5 11 stemmen
  REET DEZE POTS!

  12 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  12 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Reet
  Beheerder
  16/07/2020 - 15:22 15:22

  “Maar Thijs kreeg honger en reed op een rotonde naar de McDonald’s. Een motoragent haalde hem in om hem tegen te houden. Maar Thijs had trek en wilde niet stoppen”

  Meer argumenten om aangehouden te worden zijn er niet nodig toch? Agent zegt dat je moet stoppen. Dan doe je dat. Doe je dat niet, dan trekt de agent in kwestie terecht zijn wapen. Dat gebeurt bij jou, dat gebeurt bij mij, dat gebeurt bij een domme boer, dat gebeurt bij iedereen.

  hangmat
  hangmat
  Gast
  Antwoord aan  Reet
  17/07/2020 - 00:02 00:02

  gelul

  Der Webmeister
  Beheerder
  16/07/2020 - 15:39 15:39

  Tja, boeren hebben nou eenmaal een lager cognitief vermogen dan vergelijkbare beroepsgroepen. Waarschijnlijk daarom zijn ze aan de naam “boeren” gekomen.

  peter deksen
  peter deksen
  Gast
  Antwoord aan  Der Webmeister
  16/07/2020 - 18:10 18:10

  “boeren” runnen een bedrijf dat vele malen meer waard is dan deze trieste website, dat je concludeerd dat ze aan hun naam komen door een gebrek aan cognitief vermogen zegt behoorlijk wat over je eigen intelligentie.

  p.s.
  ik werd doorgelinked naar deze kutpost, kom hier gelijk nooit meer, dat je een stukje wil schrijven over deze gebeurtenis is begrijpelijk maar de manier waarop is uitermate triest, de lage opkomst van de website verbaast me dan ook niets.

  stik erin stelletje mongolen,
  peter

  Der Webmeister
  Beheerder
  Antwoord aan  peter deksen
  16/07/2020 - 19:09 19:09

  “dat je concludeerd…”
  Als er een rood golvend streepje onder een woord staat, beste Peter, DAN BEHOOR JE ACTIE TE ONDERNEMEN!

  en dan bedoel ik natuurlijk niet actie ondernemen met je tractor op de A1

  Laatst bewerkt op 3 jaren geleden door Der Webmeister
  Bismarck
  Antwoord aan  Der Webmeister
  16/07/2020 - 18:19 18:19

  Hoho, niet elke boer is van de Boeren Weerstandsbeweging. Flep zegt het al, agractie en LTO denken nog even na of het wel handig is om zich bij de acties van de terroristische organisatie aan te sluiten.

  hurp
  16/07/2020 - 20:09 20:09

  Wat is de slimste (anonieme) manier om een event op facebook te maken voor 22 juli.
  Het “kopspijkers en kraaienpoten strooien bij de ingang naar de bedrijven van boeren die meedoen aan de FDF mongolenactie op 22 juli”

  hangmat
  hangmat
  Gast
  17/07/2020 - 00:00 00:00

  Ik heb dan weer niet zo veel met (de meeste) bewoners van de grote steden

  Apekut
  Apekut
  Gast
  18/07/2020 - 18:26 18:26

  Even een belangrijk detail is dat de betreffende Mac gelegen is aan de weg waar zowel de distributiecentra van Hoogvliet en Aldi aan liggen – evenals de bakkerij van Hoogvliet die aan diverse supermarkten levert. Eindje verderop zit het DC van Dirk van den Broek… maar deze kerel reed hier ‘toevallig’ met z’n trekker omdat-ie naar de Mac wilde. Gelooft u het?

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  18/07/2020 - 19:14 19:14

  Een trekker gebruikt behoorlijk veel brandstof. De grove banden, de slechte stroomlijn, de motor die meer op kracht dan op zuinigheid gebouwd is, het helpt allemaal niet mee.
  Naar de McDonalds op je trekker is daarom een dom idee. (De Mc Drive lijkt me al helemaal onmogelijk vanwege het hoogteverschil tussen cabine en loket.) Afgezien van de kosten is er ook het gebrek aan snelheid. Bij iedere Mc.D. op meer dan pakweg 5Km afstand ben je al van de honger omgekomen voor dat je je tanden in een heerlijke zompige kleffe hap kunt zetten.
  Een slimme boer bestelt de vette muck gewoon online en laat het bezorgen. Wel even de hond aanlijnen natuurlijk.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN