More

  RECENTE POSTS

  Thierry, hoe vind je zelf dat het gaat?

  Waar Thierry na de Provinciale Staten Verkiezingen van 2019 nog dacht dat de wereld niet groot genoeg was voor Forum voor Democratie, zou je denk dat hij in 2023 een klein stukje zou inbinden naar demense toe.

  Niets is minder waar, want Baudet denkt nog steeds dat hij de  absolute godenzoon is waar we allemaal op zitten te wachten. Mooi dan dat niet alleen de Provinciale Staten verkiezingen van vorige maand het tegendeel hebben bewezen, maar ook de reacties onder zijn tweets bestaan voor 99,9% uit hoongelach.

  Dat is natuurlijk al leuk om te lezen, maar nog leuker zijn de reacties van zijn discipelen die er echt van uit gaan dat we door Aliens, Reptilians, de Cabal, de hoge heren in Den Haag, door wat dan ook worden bestuurd, die vervolgens een groter plan voor ons in petto hebben.

  Zo zijn “Ze” veel interliginrteliganinstelligenteslimmer dan wij, wordt de elite beheerst door demonen en reptilians en hebben de Aliens al een invasie gepland, waarvoor ze zelfs enorme voertuigen hebben ontwikkeld om de grootste dreiging ooit op ons af te sturen (wat dat dan ook mag betekenenen).

  Het komt er op neer dat je, na een stukje grasduinen door reacties op de tweets van Baudet, een prima beeld krijgt van de geestelijke gesteldheid van de gemiddelde Forum voor Democratie-stemmer. Mochten jullie wat noemenswaardigs tegenkomen in reacties onder zijn tweets, plemp ze dan, ter leering ende vermaeck, hieronder in de comments. De beste wappie-finder wint ook nu weer geen t-shirt, maar wel eeuwige roem.

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  20/04/2023 - 12:27 12:27

  Als ie maar aandacht krijgt en zo tenminste 1 zetel houdt, Dan kan ie gratis blijven leven want subsidie en een mooi salaris als ‘volksvertegenwoordiger’.
  Kan er ergens een reptiel op de kiesdrempelknop duwen?

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  20/04/2023 - 17:52 17:52

  BAM!
  https://twitter.com/Marjory1957/status/1648930609652281344

  “Niet met voertuigen maar middels ‘project Blue Beam’. Het gaat ze alleen niet lukken. De wakkeren hebben zich verenigd en deze energie is vele malen sterker. Het licht heeft al gewonnen en dat weten deze Reptilians.”

  Kijk, zo leer je nog eens wat… Wie dacht dat 1957 het geboortejaar van Marjory is vergist zich mooi (of lelijk).
  Het is haar IQ, dus pas maar op met wat je van haar denkt.

  Marjory haar 38 Tweets hebben haar 10 volgers opgeleverd (voor iedere 4 tweets een volger!!!), terwijl dat vaak niet meer inhoudt dan “mooie oorbellen gemaakt”. Op die manier kan ze makkelijk 1000 tweets per dag de internets oppompen en dan zit ze met een jaar al op 100 duizend volgers en daarmee een factor om ernstig rekening mee te houden.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN