More

  RECENTE POSTS

  Thierry Baudet overtreedt Wet Bescherming Persoonsgegevens

  Zometeen, cq NU, bij <s>meesteroplichter</s> toevallige vaste passant bij zo ongeveer iedere beleggingsfraude in de laatste tien jaar Harry Mens, vanochtend vroeg in de email bij alle mensen die vanwege GeenPeil bij het FvD aangemeld waren voor updates over het referendum, onze banale bandenplakker Thierry Baudet.

  De interlerctue, intellit, met onnodig moeilijke woorden pratende voorman van de beweging politieke partij Forum voor Democratie komt namelijk zo op de prullevisie om bij Business Class uit te leggen hoe zijn nieuwe politieke partij gaat zorgen voor democratische vernieuwing. Om dat kracht bij te zetten is hij twee weken terug een crowdfund begonnen om de boel te financieren.

  En aangezien hij na twee weken pas rond de 10.000 euro zit gebruikt hij de mailinglijst die hij voor het referendum heeft opgebouwd nu als politieke partij voor een sneue bedelmail. En dat mag dus helegaar niet. Retecool Juridisch zit al een handhavingsverzoek op te stellen zodat iedereen die online lastig gevallen wordt daarvan melding kan maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Want de Nederlandse wet geldt ook voor bandenplakkers.

  Bedelmail

  bandenplakker
  Bandenplakken levert te weinig op, Thierry Baudet diversificeert.

  Nou is die crowdfund wel kneiterhard nodig, want om bij Harry Mens “uitgenodigd” te worden aan tafel ben je zo 4000 euro lichter, dus nog 95.000 harde Europese Pietermannen of we gaan Thierry Baudet niet meer terugzien op het politieke toneel. Wacht. Dat brengt ons op een idee.

  Update

  Voor dit artikel gebruikten wij een anonieme bron, maar dat was niet de enige ontvanger van deze mail die zich daar nooit voor ingeschreven had:

  https://twitter.com/PetervanDijken/status/785042455066468352

  Update 2

  Hoewel we nergens beweren dat Baudet de GeenPeil-lijst gebruikt heeft, is het toch laster. Wel hebben we de intro iets verduidelijkt om verwarring te voorkomen.

   

  Bewaren

  Bewaren

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  09/10/2016 - 20:30 20:30

  Thierry en Harry zijn eigenlijk geestverwanten. Doet Harry mens niet zelf ook crowdfunden voor zijn crematorium? Kijk dan! Voor slechts 100.000 euro kun je al participeren! Duurzaam investeren is het ook nog, want de warmte van de ovens wordt gebruikt voor de verwarming van het gebouw! http://docplayer.nl/9183375-7-jarige-obligatielening-van-10-5-miljoen-euro-rente-4-4-per-jaar-effectief-4-5.html

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN