More

  RECENTE POSTS

  Thierry Baudet is een volslagen idioot

  Ja, we hebben hem al uitgebreid gevild en te drogen gehangen (1, 2, 3, 4, 5, 6) dus je zou zeggen dat er weinig meer over te zeggen is. Echter, tijdens onze Brusselreis hebben de rode buren van Referendum Reporter een aantal hoogwaardigheidsbekleders bevraagd in het parlement. Thierry Baudet (geen hoogwaardigheidsbekleder) was daar ook en omdat het altijd leuk is om malloten voor de camera te trekken (herinnert u zich Gonny van Oudenallen nog? En Richard de Mos?) is dat hier ook gebeurd.

  Het betreft een redelijk compacte versie van het interview, maar veel van de gestelde vragen zitten er wel in. Korter kon echter niet zonder hem nog onsamenhangender te laten overkomen.

  Paar leuke zaken die hij roept: Het verdrag moet van tafel en er moet opnieuw onderhandeld worden met Rusland erbij. Maakt verder niet uit dat een deel al in werking is en blijft hoor en Rusland geen partij is in het verdrag. Verder is er door een eenvoudigere visumregel (voor vakantie en zakenreizen 90 dagen per half jaar, zonder werkvergunningen oid) direct sprake van orgaansmokkel, vrouwenhandel, wapenhandel en drugshandel. En er gaan uitzendbureau’s in Oekraïne mensen zonder werkvergunning hier aan het werk zetten en nul controle natuurlijk en HOU JE MUIL HYSTERISCHE TERINGHOER. GA! WEG! VAN! MIJN! PLANEET! RARE! BRODDEL! INTELLECTUEEL!

  Alweer een referendumpots?! Ja. Duh. We zijn voor samenwerken! Taya trouwens ook. Verder zijn we uiterst behulpzaam, bijvoorbeeld als u (in de Ikea) op 2e Paasdag uit moet leggen dat Pasen eigenlijk een soort The Walking Dead is, maar dan avant-le-lettre. Ons “Je bent zelf een Billy-kast” toeroepen kan op Twitter, handleidingen van een doe-het-zelf referendum voorstellen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Paul - Brildragers United
  06/04/2016 - 16:47 16:47

  Een steekje los aan deze heer Baudé? Eh, http://tegelizr.nl/tegeltje/en-water-is-nat Maar los van dat al: wat een reteprofessionele bumperleaderdinges op jullie filmpje. Leve de subsidie-tiet!

  George Knight
  George Knight
  Lid
  06/04/2016 - 17:21 17:21

  Tja, Baudet is inderdaad een volslagen idioot en een strategische ramp. Maar vooral gaat hij voorbij aan de soevereiniteit en de aspiraties van de Oekraïners zelf. Laat die mensen die tamelijk eensgezind zijn in hun streven naar onafhankelijkheid over hun eigen koers beslissen. En stelt het in elk geval niet verkeerd voor dat ze verdeeld zijn, want dat zijn ze aantoonbaar niet. Dat maakt deze zelfbenoemde intellectueel koel en harteloos.

  De gedachte alleen al dat Oekraïne om de tafel moet met het Kremlin terwijl de Russen onrechtmatig de Oekraïense Krim hebben geannexeerd, de oorlog in de Donbas hebben aangewakkerd, de BUK-raket hebben geleverd die de MH17 heeft neergehaald met vele Nederlandse slachtoffers als gevolg en Oekraïne politiek en staatkundig blijven hinderen om autonoom te worden. Wat is de overtreffende trap van idioot?

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  06/04/2016 - 20:20 20:20

  Het is zeker te goedkoop om het over dhr. Bidet te hebben he?

  Eigenlijk verbaast dit interview mij helemaal niet. Ik denk dat Jan Roos dezelfde antwoorden zou hebben gegeven want inhoudelijk gaat het geheel niet over het verdrag bij hen zoals we weten. En dan maken de antwoorden ook niet uit.

  Zo, en dan nu op naar een referendum-vrije tijd.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN