More

  RECENTE POSTS

  Thema introductieweek Vindicat bekend: “Een vlaag van verstandsverbrijzeling”

  Hoewel in Salou de soa’s nog lustig uitgewisseld worden door het wat meer praktisch ingestelde smaldeel der bevolking, wordt in Groningen alweer reikhalzend uitgekeken naar de introductieweek van Vindicat.

  Zo is deze week van kennismaking en ontgroening naast een feest voor EHBO’ers tevens een goeie graadmeter voor in hoeverre deze jaargang verse feuten zich aan de wet denkt te gaan houden. In vorige jaren waren er nog wel eens wat kleine problemen, maar dat werd dan altijd prima in de doofpot gestopt opgelost en uitgepraat.

  Retecool, immer goed ingevoerd in het hitsige hertjescircuit, wist de hand te leggen op de conceptversie van het draaiboek van de 2018 editie van de Vindicat ontgroening, die het toepasselijke thema “Een vlaag van verstandsverbrijzeling” heeft meegekregen:

  De eerste is een gezelschapsspel: Een fles sterke drank achterover kappen en dan een erectie houden terwijl je naar een show van Claudia de Breij kijkt. De winnaar is wie hem Hooghoudt.

  Ook voor de linksmeisjes, een niet onaanzienlijke doelgroep in het voormalig communistische Groningen, is er eentje: iemand verstopt een kat en de rest moet hem proberen te vinden: Vinddiekat!

  Ook om het nog wel een beetje ontgroening te laten lijken, zonder meteen weer strafbare dingen te laten gebeuren die dan uitlekken: Beschuitfeuten. Dat feuten een rol beschuit in hun hol krijgen om vervolgens een luide wind moeten laten. Wat ook de werktitel is van het recent aangetreden bestuur van Vindicat: “Luide wind”.

  Aangezien de studiebeurs dit jaar ingetrokken is en de bestuursleden alles uit eigen zak doen wordt in het kader van crowdfunding gevraagd nog ideeën voor spelletjes aan te dragen. Nu zijn wij van de Retecool niet het type meedenkers dat Vindicat wil, maar wel de meedenkers die Vindicat nodig heeft. De commentpanelen staan derhalve voor u wijdbeens open.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Roel Zwaar
  Lid
  21/08/2018 - 12:34 12:34

  “conceptversie van het draaiboek ”

  Kudtautocorrectie heeft natuurlijk “conceptieversie” weer aangepast.

  Monade
  21/08/2018 - 12:35 12:35

  * 24 Uur zonder mobieltje
  * Rol beschuit achter elkaar opeten en de laatste wegspoelen met een fles Roosvicee

  Bismarck
  21/08/2018 - 12:44 12:44

  Beleg zelf je “BROODJE BANALITAS” (Banalitas mag desgewenst vervangen worden door een willekeurig ander herendispuut).

  Weirdoinventor
  Lid
  21/08/2018 - 17:22 17:22

  Bij bierverbod: linksdraaiende yoghurt cantus.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN