More

  RECENTE POSTS

  The Irishman van Martin Scorsese NU op Netflix

  De nieuwe van Martin Scorsese is online op Netflix! Dus cancel je afspraken maar, deze moet vanavond op de televee. The Irishman, al lang op de verlanglijst hier in de bunker gaaf over de verdwijning van Jimmy Hoffa, met Robert De Niro en Al Pacino.

  De film is gebaseerd op het boek I Heard You Paint Houses van Charles Brandte en heeft een briljante cast, ook met Joe Pesci bijvoorbeeld.

  De New York TImes noemt het de ‘least sentimental picture of mob life, and for that reason his most poignant’ en ook a ‘gift for cinephiles’. Dus poten op tafel, *plop* en nootjes en uw reviews in de comments.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  N=1
  N=1
  Lid
  02/12/2019 - 02:12 02:12

  Ik ben hem NOG STEEDS aan het kijken.

  Reet
  Beheerder
  02/12/2019 - 17:42 17:42

  Briljante film. Maar ik vind Good Fellas samen met The Godfather II de twee beste films ooit, dus heb wel iets met dit genre. Moest ff wennen aan het jonger maken, vooral bij de Niro, want je ziet ook als hij jonger is gemaakt dat het een ouwe bok is (en z’n ogen zijn te blauw). Maar verder echt een monumentale film!

  Jack Random
  Jack Random
  03/12/2019 - 11:02 11:02

  Gisteren het laatste stuk gekeken. Kan niet zeggen dat ik onder de indruk ben. 6-, meer kan ik er niet van maken. Lang en te langdradig, eigenlijk gewoon te traag en te weinig verhaal. En dat jonger maken van die 80-plussers is echt een miskleun, dat lijkt nergens op. Daar hadden ze acteurs voor moeten nemen die echt in de 30 zijn. De Niro leek wel een buikspreekpop van hout, en Pacino was veel te melodramatisch. Pesci haalde nog wel een voldoende, maar de rest van de cast was er alleen voor de schermvulling. Nee, waar ik 6- zei, bedoel ik eigenlijk 5-, gezien de hype en de namen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN