More

  RECENTE POSTS

  The internet of vibrating things

  Dus je hebt een “Smart Vibrator” die je met een app (en hopelijk watervaste smartphone) kunt bedienen, blijkt de maker van die teledildonics mee te kijken.

  Niet letterlijk via een camera overigens, maar wel real time door de data die je slimme trilstaaf automagisch via de Internets doorstuurt naar de fabrikant van je genotsknots. Informatie als tijdstip van gebruik, intensiteit of soort trilling, oppervlakwarmte van de vibrator, maar ook je emailadres wordt doorgestuurd naar de maker. In het geval van dit bericht naar de maker van de We-Vibe, een Canadese fabrikant van klik-staven.

  Nu zul je denken: “nou en?”. Wat kunnen ze nou met die informatie. Tja, dat de maker secuur met deze informatie omgaat lijkt me eigenlijk evident, want zo niet dan gooien ze hun eigen ruiten in. Maar slaan ze de informatie wel veilig op? Kijk maar eens wat er met de abonnee-informatie van vreemdgangers-koppelsite Ashley Madinson is gebeurd. Iedereen kon zonder problemen even checken of zijn of haar partner ingeschreven stond bij de site in kwestie.

  Nu is de informatie van het dildogebruik van je partner of buurvrouw wellicht minder smeuïg dan de informatie of hij of zij vreemd gaat, maar nog steeds is het informatie die je niet aan de grote klok wilt hangen. We-Vibe zegt er in ieder geval alles aan te doen om te zorgen dat de privacy van haar klanten gewaarborgd blijft, maar gaat vooralsnog niet stoppen met verzamelen van deze soppige gegevens.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  21/09/2016 - 19:02 19:02

  Of wacht maar tot de UWV de data opeist, om aan te kunnen tonen dat je stiekem geld aan het verdienen was met webcammen.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  21/09/2016 - 22:42 22:42

  comment image?b64lines=IHlvdSd2ZSBhbGwgYmVlbiBnaXZpbmcKIG91dCBwZXJzb25hbCBpbmZvcm1hdGlvbgogb3ZlciB0aGUgSW50ZXJuZXQu

  Koei
  Koei
  22/09/2016 - 12:35 12:35

  Zo krijgt een datalek weer een extra betekenis.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN