More

  RECENTE POSTS

  The Dude abides: Lebowski bier!

  Cinema Brewers zijn afgelopen vrijdag met een heel bijzonder biertje gekomen: de Lebowski. Deze Indian Pale Ale is gebaseerd op de klassieker The Big Lebowski en bevat Amerikaanse hoppen, koriander en citroengras. Lekkor! Het bier symboliseert de vriendschap tussen the Dude en Walter. Een delegatie van Retecool ging vrijdagavond naar Kriterion in Amsterdam om de film te kijken en natuurlijk het nieuwe bier te testen.

  Het is best bijzonder om een film uit 1998 in de bioscoop te kunnen zien zonder dat hij meteen in 3D moet zijn. Als je dan bij binnenkomst ook nog een lekker biertje met The Dude op het etiket in je handen krijgt, maakt dat het een uitstekende vrijdagavond.

  Lebowski

  Lebowski bier

  Cinema Brewers heeft het bier ontwikkeld en het etiket is ontworpen door beeldend kunstenaar Steven Sikkens. De smaak is fris met een iets bittere ondertoon. Het was leuk om te zien hoe divers het publiek was dat naar deze bijzondere launch was gekomen. Van beatnik twintigers tot een flamboyante zeventiger en een krat hipsters, ongeveer alles was vertegenwoordigd. De redactieleden van jouw favoriete weblog waren natuurlijk geheel in stijl in badjas gekomen. Onder de badjasdragers, wat er een stuk of tien waren op een bijna helemaal volle bioscoopzaal, werden er kaartjes voor een avondje bowlen verloot. Helaas wist niemand uit zijn hoofd welk bier er in The Big Lebowski gedronken werd, dus moest er worden gegokt.

  Afterparty

  Voorafgaand aan de film werd het publiek aangeraden na afloop vooral te blijven voor de afterparty. Oh, en dan natuurlijk veel bier te drinken! Inderdaad bleef het nog lang nadat The Big Lebowski was afgelopen gezellig. Je kon zelfs op de foto, liggend op een kleed, net als The Dude. Kortom; het was een puik en relaxed evenement met een lekker bier in de hoofdrol. The Dude abides.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Quintana
  Lid
  15/05/2017 - 11:56 11:56

  Sioux city sarsasparilla.

  N. Oway
  N. Oway
  Gast
  15/05/2017 - 13:06 13:06

  Is het een hele grote schande dat ik deze film nog niet heb gezien?

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  Antwoord aan  N. Oway
  15/05/2017 - 13:21 13:21

  Wil je een eerlijk antwoord?

  N. Oway
  N. Oway
  Gast
  Antwoord aan  Roel Zwaar
  15/05/2017 - 13:59 13:59

  Als ik kijk naar je avatar is dat misschien niet heel verstandig

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN