More

  RECENTE POSTS

  The Barren field of fucks

  Schuimbekkend vanwege het zoveelste politieke debacle slingerde ik mijn twitter aan om ze op het pluche er weer eens flink van langs te geven. Even kijken of het topic al trending is, dan hashtag ik die lekker achter mijn mening zodat iedereen het lezen kan! Dat zal ze leren! Even kijken, want er is nog al wat mis in dit land.. ZZPers worden aangepakt. We krijgen bijna allemaal een flinke naheffing van de belastinggdienst. Zorginstellingen zijn belabberd en er wordt nog meer op bezuinigd. Armen worden armer, en rijken rijker. Even een aantal voorbeelden van dingen die sociaal nogal een impact zouden moeten hebben. Waar in Griekenland Athene voor in brand zou staan en Frankrijk wekenlang zou staken. Hmmm nog even iets verder zoeken dan maar..TTIP, een verbond waardoor er bijvoorbeeld vrolijk met voedsel geknoeid mag worden. Studiefinanciering?…Nou ook niet heel echt trending. Waar maakt Nederland zich dan wel druk om? Ah! Ok! Gevonden. Nou daar gaat ie dan!. @premierRutte Je rooft mijn zakken leeg en vult die van je vriendjes. Ouderen rotten weg en mijn kinderen hebben straks een enorme schuld #zwartepiet

  FieldOfFucks5

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  fishbowl
  05/11/2014 - 17:40 17:40

  Eh, da’s 149 tekens. Dat past niet.

  Incator
  Incator
  05/11/2014 - 18:46 18:46

  Probeer ‘mijn’ = ‘me’. Dat wordt ook serieuzer genomen door de doelgroep.

  Pendletoncils
  Pendletoncils
  05/11/2014 - 20:10 20:10

  Gelukkig hebben we af en toe nog leuke posts van Reet in plaats van het ondertussen geijkte oppositie-gemopper van enkele sujetten van de redaksie.

  Pendletoncils
  Pendletoncils
  05/11/2014 - 20:12 20:12
  MadDieu, drukt zijn snor
  05/11/2014 - 20:20 20:20

  #RijkenWordenRijker, al in de tijd van “De Tegenpartij” (http://nl.wikipedia.org/wiki/Tegenpartij) was dit het topic.
  Stel je opent het Walhalla van het communisme de Socialistische Partij. We onteigenen iedereen (zowel schuld als bezit) en herverdelen dit onder allen, dan is iedereen voor klein moment even rijk (of arm als u dat meer behaagd). De beroepswerkloze en de hardwerkende bouwvakker hebben plots evenveel bezit als de bankdirecteur. De beroepswerkloze is niet gewend om enig bezit te handhaven, de bouwvakker zal zijn bezit verstandig oppotten voor slechtere tijden en de bankdirecteur zal zijn geld zo snel mogelijk duurzaam investeren.
  Als we dan tien of misschien twintig jaar verder zijn is de rijkdomverdeling gelijk aan de verdeling voor de grote onteigening. Tenzij ondernemen onmogelijk gemaakt wordt zoals in de vroegere Sovjetunie, dan vloeit de rijkdom naar de dictatoriale en corrupte partijtop (die binnen een vloek en een zucht bestaat uit voormalige bankdirecteuren)

  PS. Het overgrote deel van alle kansspelmiljonairs weet het gewonnen kapitaal (meerdere miljoenen) binnen vijf jaar te verbranden en dan spreken we over het verbrassen van duizenden euro’s per dag. Geld hebben is niet hetzelfde als geld behouden.

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  05/11/2014 - 23:00 23:00

  @mad dieu: eens: bekend fenomeen. de meeste mensen kunnen niet met geld omgaan. GEEF ZE DAN OOK GEEN GELD!!!!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN