More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2019: The Altai band – Jingle Bells

  Bent er nog? Mooi! Geen kerst zonder Jingle Bells. Maar u houdt niet van kliesjees anders zat u wel naar de Top2000 te luisteren. Nee, we doen JB wat anders, en dan écht anders, niet een fork van een oud recept waar wat kipblokjes aan zijn toegevoegd.

  Anders betekent in dit geval keelklanken, megole zonder triangels, en lekker rauwe melk zuigen uit de tepels van een Yak. Jazeker! Het Russiche Mongolian Ethnic Music Bureau, dat bestaat, brengt u namelijk de Altai band met hun kijk op het bekende Jingle Bells. Het resultaat is een soort van constiperende Popeye meets Assurancetourix. Gelukkig is er nog een leuke deerne met tedere vingers op een Yatga om het kijkwaardig te maken. Maar alleen kijken, want haar vader zit op de achtergrond klaar met een doorgeladen karabijn.
  Genoeg gelezen! Het is nu hoog tijd om de gluhwein weg te zetten en om hand in hand om de kerstboom heen te volksdansen. We gaan rocken met die paardenviool! 🤘🏻

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 èn 2019 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen zes jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN