More

  RECENTE POSTS

  Ted Cruz: Ghij zult niet fappen!

  Het lijkt presidentskandidaat Ted Cruz wat meer voor de wind te gaan bij de voorverkiezingen in de Verenigde Staten van Amerika.

  Want deze week heeft hij ruimschoots in Wisconsin gewonnen, maar echt als een verrassing komt dat niet, want Wisconsin is net als Ted “I’m a Christian first, American second” Cruz zwaar in to christen. Voor een hoop mensen klinkt die overwinning als muziek in de oren, want ze gruwelen bij het idee dat Donald Trump eventueel president van Amerika wordt. Maar is Cruz wel zo’n betere kandidaat dan?

  Erh, nee! Cruz is namelijk op een missie van God en dat is veel enger dan alle strapatsen van Trump bij elkaar. Daarnaast is Cruz een zogenaamde “originalist“. Dat zijn pannenkoeken die de grondwet (uit 1787) letterlijk nemen zoals bedoeld in die tijd, en niet toegepast op de huidige maatschappij (behalve wanneer het hem uitkomt, als niet geboren Amerikaan). Eventuele wetswijzigingen moeten volgens Cruz gebaseerd zijn op de bijbel en dan vinden wij IS een stelletje malloten.

  Maar dat is niet het meest bizarre idee van Cruz. Wat by far het idiootste idee is van Ted Cruz is dat hij vindt dat klaarkomen slechts één doel dient: het verwekken van kinderen. Masturberen is uit den boze. Net als seksspeeltjes:

  There is no substantive-due-process right to stimulate one’s genitals for non-medical purposes unrelated to procreation or outside of an interpersonal relationship

  Het gebruiken van seksspeeltjes om het in de slaapkamer net even wat spannender te maken vergelijkt Cruz met het inhuren van een gewillige prostituee, of zelfs met bigamie (ook altijd getrouwd willen zijn met je dildo, of sounding staaf). En als klap op de vuurpijl is Cruz ook nog eens een stellig ontkenner van klimaatverandering. Je kunt lullen wat je wilt en twijfelen aan de oorzaak van klimaatverandering, maar het feit dat de aarde opwarmt staat als een paal boven het steeds hoger wordende water.

  Maar nee joh, laten we vooral Donald Trump een griezel vinden en pal achter Ted Cruz gaan staan, dan komt alles goed (gezellig zo tussen twee op religieuze geschriften gebaseerde samenlevingen).

  Religie is een gewillig onderwerp op jullie eigen Retecool. Meer religie? Dat kan! Volg ons dan op Twitter, en de boel sharen kan via Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Der Webmeister
  Beheerder
  14/04/2016 - 10:18 10:18

  Bismarck
  14/04/2016 - 14:14 14:14

  Die quote van hem is toch moeilijk met de originalistische interpretatie van het eerste en negene amendement te verenigen.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  14/04/2016 - 14:17 14:17

  Trump kan geen president worden want hij heeft meer dan 50% van het electoraat al tegen zich in het harnas gejaagd.
  Cruz kan geen president worden want meer dan 50% van de Amerikano’s zijn nog niet religieus gestoord genoeg.
  Clinton kan geen president worden want die wordt binnenkort door de FBI aangeklaagd (waarschijnlijk heeeel toevallig op een moment dat het net niet overgewaaid kan zijn voor de verkiezingen zodat rechts Amerika er optimaal van kan profiteren).
  Sanders kan geen president worden want meer dan 50% zien in hem een extreem linkse communist.

  Kortom, het wordt nog spannend…

  MadDieu, drukt zijn snor
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  14/04/2016 - 16:15 16:15

  Trump will destroy the USA, the same with Clinton.
  But Hillary will destroy the rest of the world first.

  Voor beiden geldt dat de voorverkiezingen nagenoeg gewonnen zijn.

  Chubbychaser
  15/04/2016 - 22:31 22:31

  LOL Reet sounding is bijna net als 14 op de Ercees. Ben blij een blijvende bijdrage aan dit prachtige forum te hebben gedaan.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN