More

  RECENTE POSTS

  Sybrand Buma (CDA): Alle buitenlanders moeten weg!

  Vandaag in Almere besloot Sybrand Buma het over een andere boeg te gooien. De PVV doet daar namelijk mee bij de gemeenteraadsverkiezingen en daarom moest er maar eens iets radicaal racistisch geroepen worden door het CDA, dat vinden al die onderbuikende natnekken in de polder namelijk tof.

  Nu zijn door de jaren heen de CDA-stemmers toch altijd de nepotistische mishandelaars en pseudofacisten van de Neerlandsche samenleving, maar klaarblijkelijk moet ook het openlijk racistische smaldeel aangesproken worden.

  Want, zo oreert Van Aarshaar Buma, de ouderen hun banen worden afgepakt, alsook nieuwkomers die door te werken kunnen inburgeren. Omdat het belangrijk is om buzzwords te gebruiken zonder al te veel concreets te hoeven beloven wil hij daarom ‘modernisering van de arbeidsmarkt’ en ‘een nieuwe balans tussen vast en flex’.

  Nu is het natuurlijk superkut als dat tekort aan arbeidskrachten komt doordat je gewoon te weinig wil betalen, of omdat de ouderen stomweg niet reageren op vacatures (danwel omdat ze niet willen, danwel dat de UWV werkmap voor de veertiende keer dat uur niet werkt), of demense gewoon strontlui blijken.

  Maar Sybrand Buma dus, die wil de luiken grenzen dicht doen, terug naar de jaren 50, mooi al die buut’nland’rs buut’n houden en zeker niet iets met Europa want ze moeten wel genoeg zetels halen en domme mensen denken dat de EU per definitie in iedere vorm kut is.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  bla
  bla
  21/01/2018 - 22:06 22:06

  Almere, was dat niet een landingsbaan van Lelystad?

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  22/01/2018 - 10:56 10:56

  een link naar Jos van Rey in een CDA-rant lijkt logisch maar is het toch niet, want VVD.

  Verder prima. Buma is een stuk enger dan Wilders. Jammer dat niet meer mensen dat in de gaten hebben.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN