More

  RECENTE POSTS

  STOP DE PERSEN: Matthijs van Nieuwkerk heeft MH17 neergehaald

  Ja, nee, niet de Russen. Niet de Oekraïners, maar Matthijs van Nieuwkerk, haar-over-oren-fetisjist en presentator van De Wereld Draait Doorrrrrrrr, heeft de ramp met de MH17 georganiseerd. Matthijs van Nieuwkerk is de As van het Kwaad!

  En dat verzinnen wij niet. Dit komt uit de mond van Desiree Stokkel, die daar snoeiharde bewijzen voor heeft. Nu wisten wij natuurlijk al lang dat Matthijs van Nieuwkerk de As van het Kwaad is, kijk maar naar de Top2000, maar toch! Desiree gaat zowel Matthijs van Nieuwkerk als de gehele top van de NPO aanklagen om ze in het gevang te krijgen (volgens Desiree in het gevang van het International Strafhof, maar goed). Dat niet alleen, volgens Desiree kan Nederland binnen één week in een burgeroorlog vervallen en zij is de ENIGE die daar wat aan kan doen:

  Nederland – Europa kan binnen 1 week in een Burgeroorlog zijn. Ik ben de enige in Holland die de juridische macht kan opeisen om deze oorlog te stoppen

  Okay… Eerder dacht Desiree overigens nog anders over MH17. Een paar maanden geleden was het volgens haar namelijk zo klaar als een klontje dat niet Matthijs van Nieuwkerk achter MH17 zat, maar het International Strafhof zelf, samen met nog wat andere boevige kornuiten:

  Ik ben degene die bewijst dat het Internationaal Strafhof eerste verantwoordelijke is inzake MH17. Gevolgd door Parlement, Koninklijkhuis en de NEP-veiligheidslobby HCSS

  Maar gelukkig gaat alles Desiree alles recht trekken, want zij is namelijk al sinds 20 April de eerste vrouwelijke minister president van Nederland:

  Vanaf vandaag 20april2015 ben ik officieel de eerste Vrouwelijke Minister-President voor het Koninkrijk der Nederlanden…De wil om de Rechtstaat Nederland en haar Souvereiniteit overeind te houden met Sociale Intelligentie. Machthebbers & Volk willen een Burgeroorlog. Ik ben een ICC-rechtszaak gestart tegen Parlementsleden – Koning – Kiesraad – Media – Lobbyisten; zij misbruiken mijn dossier & lichaam om burgers stiekem te folteren & doden. NL is nu formeel in een burgeroorlog door Lui-crimineel-denken

  Een Bomaanslag uitvoeren = chocolade verslavings-gevoel bij Terrorist. Geen intimidatie! Jawel! Echt dus hè! Harrie Weggelaar, pak maar in! Want atomen bestaan niet uit ruimteschepen. Neen, een bomaanslag uitvoeren is een chocoladeverslaving!

  Bij chocolade eet je zoveel per etmaal ‘dat je net niet misselijk wordt en toch kan blijven functioneren’. Het gaat er juist om dat je blijft doen wat je van plan bent. Eigenlijk realiseer je je ook 1 x per etmaal ‘dat je maximaal 300 calorien aan slecht voedsel per dag kan verteren’. Dus, de chocolade-verslaving is te slecht, maar toch ‘lekker uitvoerbaar’. Een heroine-verslaving is gericht ‘op het vergeten van Planeet Aarde’. Terroristen zien het plaatsen van bommen ‘als een heerlijkheid’. Het woord ‘intimidatie’ kennen zij niet.

  Daar heb je het! Allemaal zo klaar als een klontje. Meer kraakheldere uiteenzettingen van hoe de wereld in elkaar zit en waarom dingen zijn zoals ze zijn, kun je vinden op de site van Desiree, haar ramvolle jijbuiskanaal en al haar pdf-documenten. Hieronder het onomstotelijke bewijs dat Matthijs van Nieuwkerk MH17 heeft georganiseerd. Wij gaan nu even in een hoekje met een kaasschaaf spelen. Overigens, vindt u deze post verwarrend? Mooi, wij ook! En oh ja; zo wordt iedereen autistisch. (via Apenkoning)

  Instant Update: Wie waarschuwt Kevin Costner?
  Instant Update 2: En wie waarschuwt Paul McCartney? Nou?

  Nog een update: We hebben deze dame al eens eerder besproken.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  15/12/2015 - 11:24 11:24
  Bismarck
  15/12/2015 - 11:46 11:46

  “Vanaf vandaag 20april2015 ben ik officieel de eerste Vrouwelijke Minister-President voor het Koninkrijk der Nederlanden”

  Heb ik dat weer. Is er een staatsgreep geweest, heb ik het nieuws gemist! Heeft trouwens ook iemand al tegen lachebekje verteld dat ie MP af is?

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  15/12/2015 - 12:15 12:15

  En, gaat zij nog aftreden wegens de Teevendeal?

  Alpha Kenny Wun
  15/12/2015 - 13:05 13:05

  Chapeau Reet voor dit stukje entertainment! Maar was deze moeder van Xaderp niet al eens eerder langsgekomen?

  Er zitten teveel pareltjes tussen om op te sommen, maar gezien haar poëzie en haar uitspraak dat koning Alex van Buuren “haar lichaam misbruikt”, wil ze volgens mij gewoon eens flink geneukt worden… Vrijwilligers?

  Hoofdmeester
  15/12/2015 - 15:19 15:19

  Wat is er zo leuk aan om deze overduidelijk in de war zijnde vrouw zo voor lul te zetten? Soms moet je mensen tegen zichzelf in bescherming nemen in plaats van ze kinderachtig uit te gaan staan lachen.

  sp_r
  sp_r
  15/12/2015 - 21:10 21:10

  iemand met schizofrenie volgens het boekje..ik vind het alleen maar zielig

  zeehond
  16/12/2015 - 08:56 08:56

  Die moet behandeld worden, niets grappigs aan…

  Mijnheeer Henque
  Mijnheeer Henque
  Gast
  05/12/2016 - 16:01 16:01

  En dat allemaal om laarsjes te verkopen http://www.desireestokkel.nl

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN