More

  RECENTE POSTS

  STOP DE PERSEN!!! FANCLUB ANITA & ED STOPT

  Ja lieve Retecoollezertjes, het leven van een Hollandse Hits Maandag fanclubvoorzitter gaat niet over rozen. Neem nou bijvoorbeeld Peter Klos uit Zoetermeer (daar heb je het al). Peter is (of was eigenlijk) voorzitter van de Anita & Ed fanclub. Anita & Ed zegt u? Ja! Anita & Ed, uit Zeeland! Anita & Ed zijn wereldberoemd geworden met hun kneiter van een hit “Chinees Indisch Restaurant”. Een doof (serieus!) fanclublid wilde zijn 45 kilometerwagentje versieren met stickers van Anita & Ed, maar dat vond de voorzitter niet goed, die had namelijk zelf zijn busje al versierd met dergelijke opsmuk. Maar Anita, van het zangduo Anita & Ed, vond het juist wel een geweldig idee, want promotie. Een verzoenend gesprek liep uit op totale paniek waar op een gegeven moment zelfs het volgende werd gezegd: “…als je aan Anita en Ed komt, kom je aan mij…”. En als klap op de vuurpijl is er zelfs met een vuist op tafel geslagen. Dat was voor de voorzitter de spreekwoordelijke druppel en tevens het einde van de fanclub. Man man man, wat een gebeurtenissen daar in Zoetermeer! U ziet, het licht staat op rood, het licht staat op groen, bij de Anita & Ed fanclub was altijd wat te doen!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  11 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  11 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  G. de Vader
  Gast
  19/11/2014 - 14:42 14:42

  Godver. Bij wie kan ik een wob-verzoek hierover indienen?

  Ome Mc
  Lid
  19/11/2014 - 15:50 15:50

  Tineke Klos, G.

  “Na afloop van een bestuursvergadering waarin de voorzitter Peter Klos zijn taken neerlegde en Marjan van Dijk en Rene Langenberg achter Peter stonden, ook hun taken neerlegden is alleen Tineke Klos als penningmeester en waarnemend voorzitter aangebleven om alle lopende zaken af te handelen en diverse fans hun contributie terug te betalen. voor

  Verdere afhandeling kun t u contact opnemen met Tineke Klos mail Tinekeztm@hotmail.com alle vragen worden alleen per mail afgehandeld.”

  Overigens is het wel jammer dat Anita geen nieuwe fanclub wil. Dat staat een doorstart in de weg. Maar wellicht kunnen we binnenkort het heugelijke feit vernemen dat 2 rivaliserende ‘onofficiele’ fanclubs in het leven zijn geroepen door die-hard afsplitskernen.

  Vilmer Ramone
  20/11/2014 - 01:46 01:46

  hoei, je ploatie staat ook in de u zei Reet! Mooie feature

  Vilmer Ramone
  20/11/2014 - 01:54 01:54

  ah dat klinkt als een potentiele layverneukfunctie.

  ff kijken, en haal maar weg mocht de boel niet goed gaan:

  Vilmer Ramone
  20/11/2014 - 01:55 01:55

  kee, mijn html kennis mag een update hebben, en je was zelf ook al aant experimenteren zien ik

  Vilmer Ramone
  20/11/2014 - 01:56 01:56

  comment image

  Snorlax - altijd te laat met reageren...
  Snorlax - altijd te laat met reageren...
  21/11/2014 - 16:21 16:21

  Wat een mongool. Waar is het gastenboek!?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN