More

  RECENTE POSTS

  NOx. Zeg het maar, wat gaan we doen?

  Hier bij de bunker hangen twee automobielen aan het infuus, een infuus van elektronen. Dat zou toch mooi zijn als we morgen allemaals elektrisch konden rijden, want dat scheelt een hoop stik- en fijnstof en is beter voor het Malieveld.

  Maar hoe dan? Nu heeft elk respectabel automerk inmiddels een model dat >350km kan gaan op één lading. De prijzen zijn nog pittig voor de gemiddelde reaguurder, maar het gaat steeds meer de goede kant op. Echter, hoe ga je iedereen laten laadpaaldansen, hoe gaat dat qua infrastructuur? Stroomdistributie gaat een heel ander dier moeten worden, en die laadpalen dus? De meerderheid heeft geen oprit, laat staan een parkeerplaats voor de deur.

  [vingertjes-alert!] Een visie om dit te gaan doen, dat verwacht je toch van de overheid? Hoe gaaf zou dat zijn! Niet dat marginale kommageneuzel met wat halve procenten en langzamer rijden, terwijl regelmatig meer energie wordt weggegooid dan jij en ik samen ooit gaan verbruiken. Hoi Shell, kusje!
  We willen niet gelijk Deltaplan roepen, maar toch… een Deltaplan! Innovatie, kennis opdoen, toepassen en dan verkopen. Alstublieft geen Haagse electorale kramp en stembuseczeem tussen de klamme billetjes, geen zouteloze compromissen uit angst voor de slechte boodschap. Bij de volgende verkiezingen is er nog maar een opkomst van 40%, wat vreemd. [/vingertjes-alert!]

  electricity-3442835_1920 - https://pixabay.com/users/jplenio-7645255/

  Nu is u hoogstwaarschijnlijk ook kiezer, dus zeg het maar, hoe gaan we dit doen? Gaat dit electoraat elektrisch? Alle auto’s terug naar Combustistan? Bezitten we straks geen auto meer maar slechts mobiliteit? Stap in, we gaan even car-pollen:

  NOx. Zeg het maar, wat gaan we doen?

  Bekijk het stemresultaat

  Laden ... Laden ...
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Trollbuster
  Lid
  20/11/2019 - 12:43 12:43

  Het wordt vanzelf waterstof. Is ook veel praktischer. Ik heb wel alvast de nieuwe Mustang Mach-E voorbesteld. Want he, Mustang.

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Trollbuster
  23/11/2019 - 16:30 16:30

  Mach e?! Da’s hard, da’s bijna mach pi!

  bla
  bla
  21/11/2019 - 09:00 09:00

  Eerst de industrie schoon bij de oosterburen en dan verder kijken, fabrieken en centrales, maar ook vrachtwagens en zeker de scheepvaart.

  Gezeik om eerst de consument ‘schoon’ te krijgen is gelul, daar kun je geen grote innovatie verwachten toch?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN