More

  RECENTE POSTS

  Stemmen, hoe moeilijk is dat nu precies?

  Hier in Nederland is dat relatief eenvoudig. Tenminste, buiten het gesteggel over de stemcomputers om zegmaar, je wappert met je paspoort, rijbewijs of ID kaart en je mag een minikleurplaatje rood invullen. Iedere triangeljosti zou dat moeten kunnen. In de Verenigde Staten van de U Naait het Steeds of ‘MURICA is dat een tandje lastiger. Zo heb je om te reizen binnen het land geen paspoort nodig terwijl het land aardig fors uitvalt, ID verplichting op straat zoals in de Tweede Wereldoorlog in Nederland  doen ze niet aan, want FREEEDOM!!1! dus miljoenen mensen hebben geen documentje waarmee ze zich kunnen legitimeren wat inmiddels al in tientallen staten verplicht is gesteld bij het uitbrengen van je stem.

  Volgens de geachte afgevaardigden die dat verdedigen is het om de zuiverheid van de ballotbox te waarborgen. Net als het verbieden van abortus de zuiverheid van de vrouw waarborgt. Ofzo. In ieder geval blijken ze hypocrieter dan de roze buren ten aanzien van subsidie, ze stemmen -zelf- namelijk allemaal zonder een bewijsje te laten zien en zelfs voor anderen en geven vervolgens volmondig toe dat ze gewoon bepaalde kiezers lekker uitsluiten met die ID regels wat hun partij ten goede komt. Ontluisterende televee van John Oliver dus. Hier, na de break.

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendum posts hier. Ook zijn wij van Retecool ook superbehulpzaam. Zo weten wij wat je moet doen als je opeens in een hippe koffietent staat. Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN