More

  RECENTE POSTS

  Stelling van de Dag: Prostitutie verbieden is een goed plan

  Anne Kuik, van het Christen-Democratisch Appèl, wil dat het oudste beroep ter wereld verboden wordt. Prostitutie zou niet meer van deze tijd zijn.

  Maar dat is niet het enige argument van Kuik om prostitutie te gaan verbieden. Want volgens haar wil vrijwel niemand dat zijn of haar dochter prostituee wordt. Dus verbieden! Ook het gegeven dat 95% van de dames van lichte zeden op de Amsterdamse wallen uit Oost-Europa komt is voor Anne Kuik een reden om de boel dan maar te verbieden.

  Kuik wil hier het liefst het Zweedse model invoeren. Daar worden de prostituees niet vervolgd, maar de klanten wel. En laat dat model nou net tot meer geweld tegen prostituees hebben geleid. Sekswerkdeskundige Yvette Luhrs vindt het plan doodeng:

  Het model heeft er in Zweden toe geleid dat er meer geweld is, omdat de ‘slechte’ klanten overblijven. Mensen die zich netjes aan de wet houden, komen namelijk niet meer.

  Het verbod in Zweden heeft tot meer geweld tegen sekswerkers geleid. In Frankrijk, waar prostitutie ook verboden is, ervaart 42% van de sekswerkers meer geweld na het ingevoerde verbod. 78% heeft minder inkomen en 70% heeft een slechtere relatie met de politie. In Ierland is na de invoering van het verbod op prostitutie het geweld tegen sekswerkers zelfs met 50% gestegen. VVD en D66 zijn bang dat door het verbod op prostitutie er juist veel meer in de illegaliteit zal verdwijnen. Maar dat gebeurt al volgens Kuik. Legalisering heeft volgens haar niets opgelost. Dus de oplossing is blijkbaar dan maar verbieden.

  Uiteraard is het argument dat op deze manier ook pooiers en mensenhandelaars worden aangepakt redelijk valide. Richt daar dan je pijlen op. Maar wellicht missen wij iets hoor. Vandaar dat dit ons brengt bij de stelling van de dag: Prostitutie verbieden is een goed plan. Stemmen kan hieronder en je immer ongenuanceerde mening kan je kwijt in de reacties. Hopla, stempen maar!

  Prostitutie verbieden is een goed plan

  Bekijk het stemresultaat

  Laden ... Laden ...

  Instant Update: Anne Kuik blijkt sowieso wel graag dingen te willen verbieden. Zo wil ze verbieden dat tabaksproducten te koop zijn in de supermarkt, wil ze eigenlijk ook de verkoop van energiedrankjes aan kinderen verbieden. Zuigt harde muziek bij festivals en het uitgaansleven, verbieden! Is lachgas eigenlijk helemaal niet om te lachen, dus ook verbieden! En wil ze fake news verbieden rondom vaccinaties. Nu is dat een prima streven, MAAR TOCH!

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  03/09/2020 - 11:31 11:31

  Aandachtshoeren als Anne Kuik verbieden lijkt me dikke prima

  Der Webmeister
  Beheerder
  03/09/2020 - 11:36 11:36

  het CDA moet gewoon ophoeren

  Bobbie Rotkop
  Bobbie Rotkop
  Lid
  03/09/2020 - 13:40 13:40

  Maar ze heeft verzekerd dat deze verboden absoluut niet ingegeven zijn door haar waandenkbee eeeeehhh, geloof!

  Floris de Veifde
  Floris de Veifde
  Lid
  03/09/2020 - 14:06 14:06

  Anne Kuik is overigens een anagram voor : Kan Neuki…
  Dus ze is niet tegen alles! [/goedeargumentenzoekt..]

  Roel Zwaar
  Antwoord aan  Floris de Veifde
  03/09/2020 - 16:29 16:29

  De vraag is uiteraard:wie wil haar doen? Ik zag zelfs Dijkie stilletjes in een hoekje huilen toen iemand riep dat hij haar wel wilde doen.

  Bismarck
  Antwoord aan  Roel Zwaar
  03/09/2020 - 21:49 21:49

  Nou… Hoe duur?

  img-p04annekuik-6054.jpg
  HarryM
  HarryM
  Gast
  03/09/2020 - 16:27 16:27

  Gewoon het CDA verbieden

  MadDieu, drukt zijn snor
  04/09/2020 - 17:21 17:21

  CDA-leden zijn per definitie idolaat van de hippie uit Nazareth. Onder de volgelingen van deze bastaard waren prostituees en hoerenlopers welkom en prominent aanwezig.

  Anne Kuik verloochent de ware leer. Zij praktiseert ethiek met oogkleppen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN