More

  RECENTE POSTS

  Stelling van de Dag: Organisatoren van illegale corona-feestjes moeten vervolgd worden wegens poging tot doodslag

  Kolere wat een lange titel is dat ome Reet, zullen jullie wel gedacht hebben. Nou ik ook, maar dat is niet voor niets. Want terwijl we tegen een aanstaande totale lockdown aanschurken, zijn er een paar onverlaten die het nodig vinden om illegale corona-feestjes te organiseren.

  Nu zullen jullie natuurlijk denken: Ja, maar kom op. Een biertje op zijn tijd moet kunnen. Eens, dat is zo en liefst met wat maten erbij, wegens een stuk gezelliger. Maar momenteel gaat de vlieger van “hoe meer zielen, hoe meer vreugd” eventjes niet op. Want laten we wel wezen; met meer dan 10.000 nieuwe besmettingen per dag kun je wel stellen dat het niet echt heel erg lekker gaat met dat Covid-19 dingetje in Nederland.

  Helaas zijn er een aantal “organisaties” die het nodig vinden om toch illegale feesten te organiseren. Daar komen honderden feestgangers op af en die hebben niet zo veel met anderhalve meter, mondkapjes en gedesinfecteerde handen. Je kunt zelfs stellen dat ze willens en wetens elkaar besmetten, want die garantie lijkt er wel te zijn bij dit soort feestjes.

  Dat brengt ons op de stelling van de dag: Organisatoren van illegale corona-feestjes moeten vervolgd worden wegens poging tot doodslag. Want inmiddels is iedereen op de hoogte van de Covid-19 risico’s. Of valt het allemaal wel mee en moeten we niet zo moeilijk doen. Tijd om te stemmen! Jullie immer ongenuanceerde mening kunnen jullie kwijt in de reacties.

  Organisatoren van illegale corona-feestjes moeten vervolgd worden wegens poging tot doodslag

  Bekijk het stemresultaat

  Laden ... Laden ...
  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  9 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  9 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Isaak
  Isaak
  Gast
  26/10/2020 - 17:38 17:38

  Vervolging is niet nodig. Wie zich niet aan de voorschriften houdt wordt vanzelf wel afgestraft.

  Skyclad
  Skyclad
  Antwoord aan  Isaak
  26/10/2020 - 19:18 19:18

  Of ze hoesten over iemand heen die vervolgens komt te overlijden, terwijl zij er verder zelf niets aan over houden.

  Iedereen die naar zo’n feestje gaat doet dat ook bewust. Geef ze allemaal een strafblad met ‘poging tot doodslag’, 2 jaar voorwaardelijk, en een boete van 50.000 per persoon. Als er iemand komt te overlijden verander je het in ‘doodslag met voorbedachten rade’ en verhoog je de straffen significant. De eerste die klikt over wie het organiseerde en daar bewijs voor kan aanleveren ziet de straf halveren.

  De organisatoren geef je gewoon 300x ‘poging tot doodslag’ om te beginnen, met 1 jaar cel per keer en een boete ter hoogte van alles wat ze bezitten. Wanneer een paar feestjes zijn opgerold neemt het animo vanzelf af.

  hangmat
  hangmat
  Gast
  26/10/2020 - 22:18 22:18

  Hoe meer besmettingen hoe eerder het voorbij is! Verder ben ik net met uitvaartservices begonnen! je moet toch leven in deze crisis!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Flepz0r
  27/10/2020 - 09:10 09:10

  Typisch Telegraaf gebrul: No-fly list. Daar staan inderdaad ook terroristen op, maar daar gaat het even niet om.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  27/10/2020 - 09:28 09:28

  Wat ik werkelijk niet begrijp is dat er bij die massafeesten niet bekeurd wordt. De officiële verklaring is dat daarvoor de mankracht mist en het direct naar huis sturen de kans op besmetting verkleint. Maar daarbij wordt even vergeten dat je dan met twee maten meet t.o.v. twee gezinnen die elkaar op straat tegenkomen, even een praatje maken en wel bekeurd worden.
  Bovendien wordt de volgende week gewoon weer zo’n feestje georganiseerd, want dat kan kennelijk straffeloos.
  Je kunt de menigte ook uit elkaar drijven met een waterkanon met een beetje chloor ter desinfectie.

  Verder gratis tip: Verspreidt het gerucht dat Bill Gates tijdens die corona-feestjes microchips implanteert. Dat hoeft helemaal niet via een injectienaald; zit gewoon in het bier. Bij Heineken proef je het zelfs een beetje.

  Bismarck
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  27/10/2020 - 18:17 18:17

  Ha, dan had Oranjeboom al 20 jaar geleden microchips van Bill Gates!

  Bismarck
  27/10/2020 - 18:03 18:03

  Ik mis de D66 optie: Nee, maar wel voor overtreding van Corona- en andere regels (dus geen jaren gevangenisstraf, maar wel ff serieus aftikken voor het nationaal coronafonds).

  Dehnus
  Dehnus
  Gast
  29/10/2020 - 13:29 13:29

  Ik zeg, Billekoek op het podium, met mondkapje! Ja ook voor de gereformeerden in de kerk. Allemaal in de rij, broek naar beneden en over de knie.

  Dat is niet alleen als straf bedoelt maar ook een support pakket voor de Domina sector,die nogal te lijden heeft onder de maatregelen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN