More

  RECENTE POSTS

  Stelling van de Dag: Imanuelle Grives komt goed weg met slechts twee jaar cel voor monsterlading harddrugs.

  Oké oké, “monsterlading harddrugs” is wellicht wat overdreven, want de hoeveelheid drugs die Grives bij zich had was misschien net genoeg voor een dealertje aan de onderkant van de keten.

  Maar dat neemt niet weg dat ze dus wel een hoeveelheid drugs bij zich had die de grens van bezit voor eigen gebruik aanzienlijk overschrijdt. Imanuelle dacht waarschijnlijk dat ze haar gage als actrice een beetje op kon peppen tijdens een middagje voetjes van de vloer op het Belgische dancefestival Tomorrowland. Helaas vergat ze de boel op te ruimen in haar via AirBnB geboekte logeerkamer, waarna de verhuurster de politie belde: “Overal lagen bergjes wit poeder, pillen en cannabis. Op het bed lagen papieren met notities over hoeveelheden drugs.“. Een enorm domme doos dus. Want had ze haar kamer netjes opgeruimd en het licht uitgedaan (DENK TOCH EENS AAN HET MILIEU!), dan konden we nu nog gewoon genieten van de acteerkunsten van Grives (NSFW).

  In ieder geval was de voorraad pret die Grives en haar vriendinnen bij zich hadden reden voor de Belgische politie om Grives bij de poorten van Tomorrowland op te wachten en een gratis escorte te geven naar het politiebureau. Uiteindelijk heeft ze daar twee maanden mogen logeren en met een beetje pech wordt haar verblijf nog zeker tien maanden verlengd. De rechtbank heeft haar vanmorgen namelijk veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf, waarvan één jaar voorwaardelijk en een boete van €8.000,- waarvan €6.000,- voorwaardelijk.

  Say hello to my mild conviction!

  In eerste instantie zei Grives dat ze de drugs mee had genomen om zich als een ware methodactor in te leven in de wereld van drugsdealers en ander kneuzentuig. Maar later betoogde haar advocaat dat ze de sociale druk als bekende Nederlander niet aan kon en zich daardoor vergreep aan drank en drugs, waardoor ze totaal niet meer door had waar ze mee bezig was. Right…

  Dat brengt ons op de Stelling van de Dag: Imanuelle Grives komt goed weg met slechts twee jaar cel voor monsterlading harddrugs. Ze hoeft waarschijnlijk niet eens meer te brommen, want in België mag je gevangenisstraffen onder de drie jaar voldoen met een enkelband. Dus ondanks dat de rechter een voorbeeld wilde stellen met Grives wegens de schadelijke gevolgen die drugs opleveren voor samenleving, lijkt het er op dat het voor haar alles mee gaat vallen. Wat dan wel weer knap is, is dat ze in één middag haar “carrière” om zeep heeft geholpen. Want ondanks dat ze nu letterlijk street credibility heeft, zal het waarschijnlijk nog wel even duren voor ze haar rol als drugstante in een film mag gaan vervullen.

  Imanuelle Grives komt goed weg met slechts twee jaar cel voor monsterlading harddrugs

  Bekijk het stemresultaat

  Laden ... Laden ...
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  08/11/2019 - 19:20 19:20

  Ik mis de optie: Oh, de Retecools doen ineens ook mee aan de fatsoensrakkerige oorlog aan drugs. Laten we eerst eens tabaksdealers gaan opsluiten, die veroorzaken veel meer kwaad.

  N=1
  N=1
  Lid
  08/11/2019 - 19:43 19:43

  kudt, ik zie nu pas het filmpje. Kan ik m’n stem nog wijzigen?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN